Naj najprej povem, da zadnje čase delam zelooo dolge teke, pa sem kljub temu sposoben tudi visoko intenzivnih naporov, zato je to predalčkanje v članku rahlo smešno.
No, ker se nimam rad, sem si šel prebrat članek, potem pa za povrh poskušal dobiti še kaj informacij o avtorjih, urednikih oz. lastnikih portala
Že nekaj let delam kot novinar in lahko mirno rečem, da gre za eno navadno skrpucalo - avtor sploh ni podpisan, viri so zgolj spletni članki, pa tudi če bi bil ta profesionalni instrumentarij izpolnjen, je vsakemu, ki se je tudi samo površno kdaj ukvarjal s teoretičnimi osnovami treninga, jasno, da gre za čiste manipulacije.
Po hitrem ogledu celotnega portala je moja, sicer subjektivna ocena, da:
- celoten portal ustvarja ena ali kvečjemu dve osebi, ki zgolj prevajata zadeve, pri člankih s področja zdravstva verjetno z namenom, da bodo v kratkem naivnežem "poturili" kakšno čudenžno zdravilo ali novo, trendovsko obliko vadbe
- zraven pa furajo še razne teorije zarote, ker se to pač dobro prodaja, torej prav tako ne z namenom razkriti vsebin, ki jih "uradni mediji" zamolčijo, ampak nekaj prodati (kakšno novo knjigo o svetovni prostozidarski zaroti ali kaj podobnega)
A ja, popoldne, ko se bo malo shladilo, si bom obul superge in šel na en dolg, počasen tek