Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 stajerka80
Ojlla!

Rada bi začela s tekom, pa se nekako ne morem prav spravit zraven:) Razlog je predvsem ta, da bi to raje počela v dvoje, pa trenutno nimam družbe za to. Če je kdo iz Mb, pribl. mojih let (32;) in začetnik v teku, bi bilo super, če se mi javi ;)

Lp
 Jola
Pozdravljena !
Jaz pa ti predlagam, da se javiš v kako tekaško skupino ! Kar nekaj je tega v Mariboru in se mi zdi da enkrat ali dvakrat na teden bo dobra družba in strokovno vodstvo ravno prava motivacija ! Tam boš tudi dobila za naprej kakšno sorodno dušo in začetek bo lepši ! Le korajžno in veliko užitkov v teku !
 stajerka80
Hvala za odgovor!
V bistvu sploh ne vem da obstajajo take skupine...si pa predstavljam, da imajo ti ljudje že veliko kondicije in jaz s takimi ne bi mogla tečt, ker ne bi zmogla verjetno niti četrtine tega kot oni...nimam trenutno nič kondicije in bi res rabila nekoga, ki je prav tako začetnik..;)
bom še razmislila..ampak hvala vseeno za nasvet Jola!

LP
 Jola
Glej, StaraKost ti je svetoval zelo lepo varianto in ne imej nikakršnih pomislekov. V vseh takih "tečajih" so formirane skupinice . Brez skrbi bodi, da te ne bodo uvrstili med že izkušene tekače. Vedno se najde še kak čisti začetnik. Tam dobiš informacije iz pravih rok, izkušenih in prijaznih, pa družbo in lažje ti bo, kot si misliš ! Le pogum in pot pod noge, volja mora biti tvoja, ostalo pa prepusti njim !

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA