Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 milk
Prvič sem bil na Krnu in za prvič sem si izbral smer iz Lepene. Šla sva s sodelavcem in sva ves čas hodila s pospešenim tempom. Presenečen sem bil, kako zložna in lepa pot je na Krn, še posebno prva polovica, do jezera. Ta pot je zelo primerna za tek. Glede na to, da sva s pospešeno hojo rabila do vrha neto 2h 53', predvidevam, da bi se dalo od doma na koncu Lepene do vrha priteči približno v 1h 45'. Zanima me, če je že kdo tekel po tej poti na Krn in kakšen čas je dosegel. Nameril sem 11 km.
Uporabniški avatar
 MitjaG
Večkrat sem že tekel iz Lepene proti Krnu. Časov sicer ne vem, približno 3 h pa pobere cel krog, ki ga ponavadi naredim tako, da namesto na Krn zavijem na Batognico, jo prečim in tečem pod Peski nazaj do jezera in v Lepeno. Še lepši , ampak precej daljši je tek Lepena - Krnsko jezero - Bogatinsko sedlo - koča pod Bogatinom - Sedmera jezera - Prehodavci - Dolič - Trenta - Lepena. Rata cca 50km zelo lepega teka v "objemu gora", na koncu pa lep tek od Trente do Lepene po Soški poti.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA