Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Dolgi
Pozdravljeni!
Odločil sem se za nakup omenjene ure in me zanima če jo kdo ima in kako je zadovoljen z njo. Sicer imam polar uro že nekaj časa, samo mi ni všeč da moram nosit "granitno kocko" na copatu ali pa "cegu" okoli roke za merjenje tempa, dolžine... Tako sem se po premisleku odločil za integriran gps, garmin, suunto in timex me pa niso pritegnili, tako da iščem informacije iz prve roke za to uro.
Hvala, hvala ;)
 Poldy76
Po nekaj mesecih uporabe lahko recem samo izjemno zadovoljen, sploh po tistem ko sem ugotovil, da se ura priklopi na gps signal hitreje kot si zavezem vezalke...

Ampak pri tem mora vsak izhajati iz svojih potreb. Moje so v celoti pokrite...

Lp
Uporabniški avatar
 Luka6
Tudi sam sem lastnik te ure. Dela super in sem zelo zadovoljen. Mislim, da ti nudi vse in še kaj več kar potrebuje rekreativen tekač.
Malo se poigraj na polarpersonaltrainer.com in si naloži različne treninge na uro. Ampak te potem ura priganja med tekom :)
 urbancek
Odločam se za nakup in mi je tale model padel v oči...

Kako je pri tej uri s paščkom? Kaj v primeru, če se strga? Se ga lahko zamenja?

Zanima me še kako je s temi dodatki (razni footpodi itn)? Če jo uporabljam recimo pretežno za tek po razgibanem terenu in bi bil rad informiran o tempu in razdalji in ima ura vgrajen gps, verjetno ni potrebno uporabljati kakšnih dodatkov in je sama ura kot taka dovolj...se motim?
Ali se da po teku prenesti gps podatke na splet, pa da ti pokaže recimo traso teka in podatke na zemljevidu oz. kako ima to rešeno Polar, ker za Garmin vem, da se po treningu da vse prenesti na internet in ti potem tam vse izpiše...

Hvala za morebitne nasvete in lp!
Uporabniški avatar
 StaraKost
Daj preberi link, ki ga je priložil WIND, tam imaš vse odgovore :D .
Sedanji modeli so malo dopolnjeni in imajo tudi višinomer, tako da vidiš višinske metre tudi na uri in ne samo v analizi na računalniku..

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA