Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 M_ap
Hehe... drugače nism tekač (ampak kolesar :twisted: ), ampak ko je mraz in za kolo ni primerno grem malo teči naokoli... sicer tečem rad razgibane terene in nimam kakšnih ciklov treningov, neke meje srčnega utripa določenega.... ker se specializiram raje na kolo :D 8)

Ampak dostikrat tečem tudi okoli Blejskega jezera... in me zanima, ker sicer nisem klasičen tekač, koliko časa potrebuje za okoli (cca 6km).... jst sm najmanj rabil 24min 8) Ni glih vrhunsko... ampak za enga k laufa tok kot jaz kr dobr.

Kaj pa vi??? Z rezultati na dan, pa ne se lagat :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 pementos
Vse, kar je manj kot 4min/km je zelo dobro.
Uporabniški avatar
 Matevz
Krog je 5.800m.

Tečem pa ponavadi za trening okrog 25-28, najhitreje do sedaj pa na triatlonu 2003 21.45.

Se je pa za 24 treba že kar malo pomatrat :D
Uporabniški avatar
 miro
Jaz sem najhitreje pretekel - na treningu - drugi krog nekaj manj kot 27 min. prvega sem tekel počasneje s hčerko , potem pa sem malo pospešil. Je pa čas odvisen tudi od števila sprehajalcev.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 M_ap
No jst sm ta rezultat dosegu u nedeljo, kjer sm mogu usake 200m u štric skakat! Pol sm kr dobr al kako pa sploh ne laufam da bi biu u tem dobr... sam tok da držim eno formo 8)
Uporabniški avatar
 Kunec
Ravno to nedeljo sem odtekel ta krog, čas 35 minut. Sicer pa vedno tečem raje počasi in občudujem lepote Bleda in jezera. Sicer pa sem zasledil v koledarju tekaških prireditev, da bo tek okoli jezera. Morda pa takrat stopim na plin in vidim, do kje sežejo moje meje :D .
Uporabniški avatar
 M_ap
Jst občuduje to že tok časa, da poznam usako lukno okol jezera. Če bo pa tek dejansko (tekovanje) vas bom pa use nabou! :twisted: Haha... en revež k teče občasno vas bo pustu za sabo.. hehe... :twisted: :lol: Le pripravljite se! :wink:
Uporabniški avatar
 lunca
M_ap napisal/-a:... en revež k teče občasno vas bo pustu za sabo.. hehe... :twisted: :lol: Le pripravljite se! :wink:

Jest se ti že zdej klanjam, če se bom slučajno pol pozabla!

:cast1: :cast1: :cast1: :--
Uporabniški avatar
 Kunec
M_ap napisal/-a:Jst občuduje to že tok časa, da poznam usako lukno okol jezera. Če bo pa tek dejansko (tekovanje) vas bom pa use nabou! :twisted: Haha... en revež k teče občasno vas bo pustu za sabo.. hehe... :twisted: :lol: Le pripravljite se! :wink:

Sam pa imam probleme z luknami, saj se dostikrat zagledam na otok ali pa kaj drugega in me šele lukna opomni da bi bilo dobro gledati pot. Glede tekme se pa ne udam, če tečeš 5 do 6 krat na teden ni problem pod 15 minut :D . Ma smo se hecali.
Uporabniški avatar
 M_ap
Ja ja lunca.. dobr s to nardila :lol: Sam tist jezik me mal mot :wink:
Uporabniški avatar
 nada
Ej, samo da se ne boš pol skival po Bledu, ko ti bodo ta hitri s TF ta zadnjo pokazali :wink: ! Tile fantje niso k'r neki, da ne boš to mislil :lol:
 laufar
20 let nazaj 8 krogov povprečje nekaj pod 22 minut! :shock:

Od takrat okoli jezera ne tečem več! :P
Uporabniški avatar
 M_ap
nada napisal/-a:Ej, samo da se ne boš pol skival po Bledu, ko ti bodo ta hitri s TF ta zadnjo pokazali :wink: ! Tile fantje niso k'r neki, da ne boš to mislil :lol:

To itak in tut upam da bo tko... sej zato sm pa prašu nej kkšne cajte povejo.... kaj si ne upajo al kaj??? Kaj bom jst delu konkurenco :lol: ... sam zankrat se še nobe hitr ni javu... razn edn :wink: Da bi se pa skrivu, itak da ne! Kje pa so te ta hitri a :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 M_ap
laufar napisal/-a:20 let nazaj 8 krogov povprečje nekaj pod 22 minut! :shock:

Od takrat okoli jezera ne tečem več! :P

Bravo!
 laufar
No sm pozabu povedat, 8 krogov v enem dnevu, da ne bo pomote! :shock:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5