Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 janezu
prav novi šef je v nedeljo reku,da tek bo na običajni datum,tj. petek 27.12. ob 13.00 v organizaciji PD kranj. pustimo se presenetit :D lp ju
 milk
Če še en teden pred tem datumom ni podrobnejših podatkov, ki bi bili podobni "razpisu", bo verjetno težko speljati tek na takem nivoju, kot je bil v preteklih letih!
 TONEK
Jaz pa sploh nimam bojazni, da teka ne bi bilo. Dopust imam že cel mesec zagotovljen.
 TONEK
Marjan, Boris, Janez, Vilko, kaj hudiča se tam gor dogaja? Dokler bo ta človek gor, mene Kališče ne bo videlo.
 janezu
zgleda da mediacija NI uspela :roll: ali pa je vzrok sneg,ki ga ni. nova oblast,nova pravila.mogoče pa bo ponovoletni tek,lahko celo na storžič :D kdo bi vedel,kaj se kuha v pregretih glavah (upam,da bo hud mraz naredil svoje) lp ju
 milk
Očitno bo potrebno organizirati tekmo s samim seboj!
Še dobro da sem svoj letošnji plan kar se tiče tekem in uvrstitev na njih že izpolnil.
 milk
thief napisal/-a:Verjetn je provizija premajhna... :cenz:
To je prvi žuti karton, če odpade še 6 ur Kališča aprila :nono:, pa sledi ta rdeč.

Mislim, da bo že kmalu po novem letu potrebno preveriti, če bo 6 ur Kališča mogoče izpeljati.
Če ne, bi bila lahko rezervna možnost 6 ur Jakoba, od doma upokojencev v Predvoru.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA