Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 milk
Glede na to, da je v precejšnem delu Slovenije žled napravil po gozdovih pravo razdejanje, me zanima, kako bodo izvedene letos nekatere gorsko-tekaške tekme, ki gredo po prizadetih terenih. Še posebno tekme, ki so bolj v začetku leta. Ali bo poskrbljeno, da bodo trase očiščene ali pa se bodo organizatorji tik pred, oziroma udeleženci na samih tekmah, soočali s težavami pri premagovanju ovir. Dobro bi bilo, da bi zaradi objektivnih okoliščin, v razpisu posebej povdarili, v kakem stanju je trasa. Problematični se mi zdita tudi prvi dve pokalni tekmi, če ne bo poskrbljeno za temeljito očiščenje tras (Osolnik, Šumberk).
 Jožko
Pozdravljeni
"Ali bo poskrbljeno, da bodo trase očiščene ali pa se bodo organizatorji tik pred, oziroma udeleženci na samih tekmah, soočali s težavami pri premagovanju ovir. Dobro bi bilo, da bi zaradi objektivnih okoliščin, v razpisu posebej povdarili, v kakem stanju je trasa."

Kar se tiče čiščenja in urejanja prog mislim in si skoraj upam trditi, da se bo vsak organizator maksimalno potrudil, da bo progo uredil tako, kot pač mora biti. Seveda imamo merila o čiščenju in urejenosti prog organizatorji različna pa vseeno, kar je meni poznano s tem do sedaj ni bilo velikih problemov. No mi se bomo vsekakor potrudili in progo uredili tako, da bo tako, kot mora bit, samo strmin pa ne bomo poravnavali hehe. No mal heca na pustni torek pa le mora bit a ne :) :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA