Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 U_R_S_A
Že dolgo iščem kakšno žensko tekaško skupino za skupne teke v Ljubljani, pa ne najdem nič primernega. Kaj pravite, punce, se povežemo? Bi katero zanimalo?
pravposebna napisal/-a:Prebrala zapis - lepo napisano, se strinjam z vsem.

hvala :D

Predvsem moški del ni tako navdušen... članek sem pisala malo za hec in malo zares. Tisti hec nekaterim ne gre :wink: tudi zato, ker posameznih trditev nisem dovolj jasno razložila.

Bo treba napisat nov članek z naslovom " Moški pač stagnirajo. Ženske ne." Da pojasnim kaj s tem mislim in zakaj :wink: .

lp, Mojca
mojA napisal/-a: Predvsem moški del ni tako navdušen... članek sem pisala malo za hec in malo zares. Tisti hec nekaterim ne gre :wink: tudi zato, ker posameznih trditev nisem dovolj jasno razložila.

Bo treba napisat nov članek z naslovom " Moški pač stagnirajo. Ženske ne." Da pojasnim kaj s tem mislim in zakaj :wink: .

lp, Mojca

To me je potegnilo, da preberem ... pa mi ne odpre ??? halo ???

Upam pa, da je kdo prebral poosmomarčevsko kolumno ekstravagantne gospe dr. Vesne V. Godina ... ta je pa zakon.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA