Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Pumpkin
Pozdravljeni,

novinka na forumu, tako da se še ne znajdem najboljše...
Kakorkoli. Prijaljena sem na pokal Alpe Adria, zdaj imam pa problem, ker se na italijanski spletni strani nikakor ne znajdem. Mi lahko kdo prosim pomaga, kako pridem do štartne liste (če jo sploh imajo) oz. kje sploh vidim, da me imajo Italijani res prijavljeno? Sem jim že parkat napisala mail, pa kot da me ne razumejo... Ima mogoče kdo izkušnje s tem tekom? Kakšen nasvet?

Hvala.
Lp,
Helena
Uporabniški avatar
 ris9
http://www.tds-live.com/ns/index.jsp?login=&password=&is_domenica=-1&nextRaceId=&dpbib=&dpcat=&dpsex=&serviziol=&pageType=1&id=5591&servizio=150&locale=1040

Tukaj se odtipkaš pa pokaže. Je pa tako, da še nismo vsi vpisani. Če greš na maraton potem hrani moči do vrha brega, kar pomeni do 26tega km in potem dodajaj. Če greš polmaraton pa do vrha klanca pazljivo (4km) potem pa napad.

Trasa je lepa (sploh od 26km naprej). Lani je probleme povzročal močan veter v prsi skozi celotno traso.

Če te še kaj zanima kar napiši.
 Pumpkin
no, sem vidi da sem sveža, ker sem risu že odgovarjala, pa očitno ni poslalo.

v tisti link, sem že tipkala in mojo štartno številko in priimek, pa nič. Nisem si mislila, da to tolko časa traja.

drugače je pa kar nekaj vprašanj. A pošljejo kak dokument, s katerim dvigneš številko? Pa kako je z dvigom v nedeljo, komplicirano, za stresirat?
Kaj pa priporočate glede parkinga, a je boljše, da gre tist ko bo z mano z avtom na štart in potem nazaj na cilj, ali je boljše da grem kar na bus? (verjetno potem svojo robo daš nazaj na bus, ki jo odpelje v Trst).

kar se pa trase tiče sem pa slišala za tist hrib. Če prav razumem, torej pazljivo prvih 4 km (grem na 21) potem pa bo šlo?

To je to. Sigurno se bom še kaj spomnila.

Hvala hvala.

lp
Uporabniški avatar
 ris9
Tudi mene še ni pa so mi že poslali račun, ki ga vzamem s sabo ko grem po številko (en dan prej seveda). Jaz nebi računal na nedeljo za štartno številko. Seveda rabiš tudi zdravniško potrdilo, da lahko tečeš (oziroma, da že vzdigneš štartno številko). Parking je organiziran v centru mesta oziroma na glavni postaji (parkirna hiša) in je od cilja oddaljen približno 1km. Na štart nas peljejo avtobusi (poglej kdaj pelje, da ne zamudiš). Robo na štartu daš v kobije, ki so za ta namen in so tudi označeni po številkah. Glede trase pa tako kot si rekla. Jaz nebi tvegal z lastnim prevozom na štart, ker je nazaj potem komplicirano priti, ker precej časa ne odprejo cest.
Uporabniški avatar
 matej712
Ris, a ti greš en dan prej po številko? A bi jo lahko še meni prevzel?
Kako imaš pa v nedeljo glede prevoza?

Sicer sem danes po mailu dobil 'confirmation leter' - z navodili. Avtobusi vozijo s Plaza della Liberta med 6:30 in 7:00 na start maratona v Gradiški. Običajno smo parkirali v garažni hiši Silos, v vrečki je bil še kupon za popust. Start je letos pol ure prej - ob 8:30.

Še glede dviga številke v nedeljo - jaz sem dosedaj zmeraj imel nekoga, ki je to opravil namesto mene. Lani sem videl, da so na startu delili samo številke + nalepke za prtljago (doplačilo 5€), goody bag pa mislim, da si dobil v cilju. Sicer je meni osebno to eden lepših maratonov.
 Pumpkin
ja mene je pa sedaj ris nesigurno naredil kar se tiče dviga številk v nedeljo. Drugače ko sem spraševala direktno na info od maratona okoli dviga v nedeljo, so mi odgovorili, da lahko dvigneš, ampak proti plačilu 5 e. To imajo drugače napisano tudi na svoji strani, ampak nikoli ne veš. Hm...
Uporabniški avatar
 ris9
Matej712 jaz grem v soboto po številko ja. Sem pa drug teden na morju tako da lahko prevzamem številko če mi vse potrebno zrihtaš (kateri dan bom šel dol pa še ne vem, ker je slabo vreme napovedano). V nedeljo prav tako kar od dol štartam.
Za prevzem v nedeljo sploh vedel nisem oziroma bi bil jaz potem preveč nervozen. Predlagam pa , da kdo bo šele v nedeljo prevzel, naj pride v Trst toliko prej.
 Pumpkin
Še nekaj sem se sedajle spomnila. Če se gre z busom na štart iz Trsta, kolko časa potem tisti kombi, ki robo nazaj pelje na cilj, čaka na štartu? A to mogoče pomeni, da je treba bit že takoj slečen in bit tak, kakršen boš tekel? A mogoče počaka do npr. 30 min pred štartom? A je potem mogoče celo komplicirano pridet do svoje robe na cilju oz. najdit kombi, v katerega si dal svoje stvari?

Hvala.

(Drugače pa sama nisem dobila še nobenega potrdila za dvig številke, sem pa klicala kar v Ita. in mi je ženska rekla, da lahk dvignem kar s potrdilom o plačilu.)
Uporabniški avatar
 matej712
Na mojem potrdilu piše, da je zadnji rok za oddajo torb 30 min pred startom, tako da kar brez panike. Jaz sem se tudi dogovoril (prek e-maila) za dvig številke na startu maratona. Kombiji so običajno v ciljnem prostoru in ni nobenega problema najti jih. Vse je organizirano tako, kot je treba - vključno z brezplačno masažo v cilju.
 Pumpkin
Hojla,

še eno vprašanje. Danes sem dobila številko (nisem dvigovala sama), sedaj me pa zanima,kje je čip??

A sta čip tista dva bela trakova (kot neka samolepilna pena), nalepljena na hrbtno stran štartne številke, a so mi ga mogoče celo pozabili dat v vrečko?? sama čip poznam kot čip, ki se ga da na superge...

Pa še nekaj. Na kuverti mi tudi ni jasno navodilo glede številke, ki mora biti nameščena na majici. A je z majico mišljena majica,ki smo jo dobili v vrečki (ko omenjajo neke sponzorje oz. številka mora biti nameščena tako, da se vidijo sponzorji?)

Hvala.
 nana
Čip predstavljata tista dva trakova, kot si ugotovila.

Na tekmi ni potrebno imeti njihove majice. Piše le, da številko na majico (katerokoli že) pripni skozi luknje, ki so narejene zato, da so napisi sponzorjev vidni.

Kolikor se spomnim, so na cilj peljali robo avtobusi, ki so tekače pripeljali na štart. Pazi vseeno, kaj daš v vrečko, ker ni kakšega posebno hudega varovanja. Res je, da imajo na avtobus dostop le tekači s štartno številko, imaš pa na razpolago vso prtljago in si sama vzameš, kjer si jo pač pustila. Kadar sem pustila stvari na avtobusu (sedaj že nekaj let ne), sev vrečko zavezala (bolj zavozlala) pri vrhu. Prtljaga bo v cilju gotovo pred teboj :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA