Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 danijel.hajdinjak
Živijo.

V petek (2.5) imam načrtovano eno daljše kroženje na ovalu okrog Brda pri Kranju. Planiram nekako 6 krogov (mogoče 7 če bo razpoloženje predobro :) ) v tempu tam od cca 4'45''/km do 5'/km. Štart imam predviden ob 6:00. Če koga srbijo podplati za kak krog ali pa potrebuje družbo na treningu se mi lahko pridruži kadarkoli... ;)

Aja, tečem vedno v nasprotni smeri urinega kazalca, torej ravno obratno kot večina organiziranih tekov na Brdu.

Morebitne spremembe plana ali česarkoli javim tukaj. Če bo kaj zanimanja zrihtam še kaj sladkega za med krogi :)

Lp
Uporabniški avatar
 matej712
Mogoče se pridružim kdaj drugič - ta petek bom počival - v nedeljo grem na maraton v Trstu. Bi bilo pavsekakor dobrodošlo, da se Gorenjci kdaj dobimo zudi na kakšnem daljšem teku - treningu in ne samo na dirkah.
Takole, kroženje zaključeno :)

Najprej hvala Matjažu za družbo v prvem krogu - sem se ravno prav ogrel. Potem pa se mi je v drugem krogu pridružil Bogdan, ki me je spremljal cele 3 kroge (hvala še enkrat). Zadnja dva sem nato odtekel sam. Skupaj torej 6 krogov, ki sem jih z ogrevanjem in par 100 metri izteka podaljšal na 60 km v 4:42:08. Avg. utrip 150. Rahlo utrujen ampak srečen! :)

Lp
Jutri zjutraj imam malo časa in bom izvedel še eno kroženje. Planiram 4-5 krogov, verjetno 5.
Start ob 7:00 na parkirišču ob ograji. Tempo cca 4'40/km. Ponovno v nasprotni smeri urinega kazalca :)

Če ima kdo preveč časa in volje se lahko mal pridruži :)

Morebitne spremembe plana ali česarkoli javim tukaj.
LP
Jutri (petek) ponovim vajo :)5 krogov verjetno. Start pa ob 6:00 na parkirišču ob ograji. Tempo cca 4'40/km. Ponovno v nasprotni smeri urinega kazalca :)

Če bi imel kdo čas :)
Lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA