Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Oliviya
Žal sem danes izvedela,da ne morem na tek(služba) :( -zato prodajam startnino 10 km,ženska majčka št.S-imam pa svoj čip(verjetno se da 3 eur doplačati za enkratnega ).
Prodam za 20 eur -možna dostava številke v Lj.
Pišite na ZS
 carlos.lopez
OČITNO JE TEK POSTAL PREDVSEM VELIK POSEL
Včeraj zvečer sem ves navdušen uspel najti startnino za odkup. Danes zjutraj oziroma dopoldan pa sem se pri organizatorju zanimal ali je mogoča sprememba podatkov in dokup čipa. Najprej sem dobil odgovor po telefonu, da se letos ne da nič več urejati. Ker se mi je zdelo neobičajno, sem poslal še mail z vprašanjem in mnenjem. Ko sem dobil odgovor od organizatorja na moje pisanje, nisem mogel verjeti, da je to napisal organizator prireditve, ki bo že 34. V glavnem sem zelo razočaran. Očitno potem, ko pobereš denar in ne majhen, se ti ni potrebno nič več potruditi in si vzeti minuto časa za tekača in urediti spremembo ter tek omogočiti drugemu tekaču, ker se prijavljeni ni mogel udeležiti teka. Razmišljam, da se takšnih prireditev ne bom več udeleževal.

Glede možnosti sprememb podatkov vsa pohvala organizatorju Ljubljanskega maratona, Eko maratona in Malega kraškega maratona. :clap: :clap: :clap:

Da ne bo pomote, sam imam urejeno prijavo in bom jutri tekel. Vsem TEKAČEM ŽELIM OBILO TEKAŠKIH UŽITKOV NA 34. MTS. :laola
Uporabniški avatar
 mrzli
Res zanimivo... Jaz sem pa tole zadevo brez problema rešil... Z mojo boljšo polovico, sva par dni nazaj odkupila štartnino in sva včeraj brez problema rešila zadevo s spremembo podatkov... Ustavila sva se v Intersportu v Mariboru... nobene gužve... Zadeva v minuti rešena in bili so zelo prijazni... :clap:

Ja, jutri pa vsem srečno pa lahke noge in s vidimo... :laola
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Kolikor jaz vem, tudi ni bilo problema z menjavo še včeraj.
 carlos.lopez
Dobro jutro!
ZdravkoC in mrzli, najlepša hvala za odgovor. Kot da ne bi komuniciral z organizatorjem iste prireditve. Zdaj je kaj je.

Počasi bo potrebno spakirati in iti na pot :driver:

Udeležencem MTS želim, da vam tek uspe po vaših željah! :laola :laola
Uporabniški avatar
 Zd.
carlos.lopez napisal/-a:Dobro jutro!
ZdravkoC in mrzli, najlepša hvala za odgovor. Kot da ne bi komuniciral z organizatorjem iste prireditve. Zdaj je kaj je.

Mogoče je ravno v tem problem - ti si komuniciral z organizatorjem, ostali pa so zadevo uredili kar z operativci na terenu...
 Oliviya
carlos.lopez-očitno sva mi2 govorila po telefonu...
Škoda,ja-jaz sem pa že prej napisala,da je prodano(ker sva se pač zmenila).
Škoda-za vašo prijateljico(da ni šla),tudi zame,da nisem mogla iti in da pač potem nisem prodala..
Lep pozdrav v Poljčane,L.
Nazadnje spremenil Oliviya, dne 18 Maj 2014, 16:05, skupaj popravljeno 2 krat.
 carlos.lopez
Pozdravljena Oliviya,
ja midva sva se pogovarjala glede startnine. Se opravičujem, ker je tako prišlo, da niste uspela prodati startnine.
Žal je organizator zatrjeval, tako po telefonu kot tudi v odgovoru po mailu, da se ne da nič več spreminjati podatkov v računalnikov in ni možen dokup čipa. A včeraj sem videl, da organizator "pojma ni imel" kako stvari dejansko potekajo. Saj sem na kraju samem pri dvigu štartne številke preveril kako je s tem, in odgovor je bil "Ni problema lahko spremenimo podatke in tudi nakup čipa za enkratno uporabo je bil možen" tudi 40 minut pred štartom. A žal je bilo tako, kot je napisal/-a Zd., da sem komuniciral s pristojnimi za informacije, ki se bili do sedaj na bolj malo tekaških prireditev. Po končanem teku, sem poiskal avtorja pisnega odgovora (visoki funkcionar v organizacijskem odboru) in mu razložil kako poteka organizacija na "njegovem maratonu". Saj se mi je na koncu opravičeval, a kaj ko se zaradi tega ni mogla hči udeležiti maratona.
 nana
Na naših tekih se spremembe brez problema opravijo ob prevzemu številke. Mogoče je bil problem ravno v tem, da je Oliviya svojo že prevzela. Zato je pametno štartnino prodat/kupit, ko številka še ni prevzeta.
 Oliviya
Se strinjam,žal sem takoj potem izvedela,da moram v soboto v službo :?
Ni kaj,če bi bilo dan prej,bi vam z veseljem posodila tudi svoj čip.
Pozdrav,L.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA