Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Jožko
Pozdavljeni
Mislim, da to sploh ne bo problema :) Vi samo sledite tablicam, ki so postavljene skoraj na vseh ključnih križiščih. Če se vam na poti zgodi, da ne boste vedeli kam in kako me pa lahko kadar koli pokličete in brez skrbi vas pripeljem do cilja :D
No lepo in srečno pot vam želim, drugo leto pa nikar ne zamudite 14. GM4O :D
Uporabniški avatar
 mrzli
LC-triathlete napisal/-a:Sem "zamudil" tekmo, pa me vseeno zanima, če je slučajno trasa GM4O označena? Oz. smo jo zmožni tudi ljubljanski asfalt tekači slediti?
;-)

Glede označenosti pa lahko jaz potrdim da se ne moreš izgubiti... Super označeno... Jaz sem bil letos prvič... lep del sem tudi sam tekel... in povem da se je skoraj nemogoče izgubiti... razen če nonstop buljiš v tla :wink: Pa še navijači so tako glasni, da jih je slišat daleč naokoli :laola

Drugo leto spet z veseljem pridem... :laola
Uporabniški avatar
 janezs
Mrzli, tako je na tekmi, ko pa greš sam, nimaš navijačev, šankov in tudi ne tako pogosto označeno pot s trakovi. Tokrat si odvisen od samooskrbe, ali kako si urediš sam. So pa organizatorji tako prijazni, da ti poiščejo-nudijo tudi vodnika.

VSI PROSTOVOLJCI IN ORGANIZATORJI SO PRVA LIGA :laola :laola
Uporabniški avatar
 mrzli
Ja se opravičujem... sem narobe prebral :wink: ... sem mislil da je LC-triathlete mislil glede tekme, kjer je res super označeno... :) ... Ja, če greš v lastni režiji, kjer ni šankov, navijačev itd... moraš vseeno biti pozoren... fajn je da vzameš nekoga zraven, ki je že bil... Mi bomo vsekakor šli še v lastni režiji za naslednje leto, da se malo bolje pripravimo...
Glede organizatorjev in prostovoljcev pa vsekakor same pohvale... :laola
 Jožko
Pozdravljeni
V tem letu bomo prenovili in dodali še manjkajoče označevalne tablice, tako da bo proga res označena na vseh križiščih, kjer bi človek lahko zašel. Imamo pa v načrtu na tablice prilepiti tudi puščice, ki bi se videle tudi ponoči za vse tiste, ki se lotijo bodisi nočnega kroga, bodisi treh krogov ali več. No v tem času pa, če je na progi kdo v dilemi naj me kar pokliče pa bomo rešili zadeve :D Veliko užitkov vam želim in srečno :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA