Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 simona10
Zanima me, če se kdo namerava udeležiti - malega blejskega maratona 30.8. - 21km?
Jaz se ga nameravam udeležiti, vendar me zanimajo kaj vaše izkušnje iz preteklih let, ker ne vem. Ali je to bolj hitri tek na Bledu. Hvala za nasvete.

Sonja
 Dolgi
Precej počasnejši...
Štart je popoldne in zna bit kar huda vročina, teče se v več krogih in na mestu kjer sicer odlično diši po žaru, je nekaj takega klanca da moraš skoraj hodit, če ne v prvem pa v drugem ali tretjem krogu. Ampak to je zgolj moje mnenje...
Uporabniški avatar
 cele
Tudi oje mnenje je da je bistveno počasnejši. Tisti klančki se kar poznajo saj ti poderejo zastavljen tempo. Pa še trasa oziroma pot je zelo ozka tako da težje prehitevaš.
 jezo
po kroženju okoli jezera prejšnji vikend me prav ima da bi prišel. sam je pa res da ni prav veliko mest za prehitevanja tako da je treba razmislit.
predvsem iščem nek mali maraton za preizkus tekmovalne forme pred ljubljanskim maratonom.
maribor bi bil super vendar sem tisti vikend že zaseden
 jezo
pa mogoče je blejski za realni prikaz le preveč hribovit glede na to da je ljubljanski bolj položen.
drugače bi pa ga z lahkoto končal
 simona10
Meni se sploh ne zdi "hribovit" predel okoli blejskega jezera. Je pa res, da običajno tečem po klancih in mi je blejska proga položna :)
Jaz na Bled ne grem, bom šla kam drugam, v Ljubljani pa polmaraton :)
Bom pa na Bled prišla pogledat kako zgleda vse skupaj, a vendar prej odtečt kak krog. Srečno vsem
 jezo
saj se meni tudi ni zdel preveč hribovit ampak lani recimo na ljubljanskem maratonu je garmin nameril 170 metrov spremembe višine na 42km. prejšnji teden v 4krogih in še nekaj v 25km se je višinskih metrov nabralo 500 kar me je presenetilo ker mi je res letelo.
tako da bi za preizkus tekmovaln pripravljenosti vseeno raje kak polmaraton kjer bi bilo višincev 100-200 višincev ne pa da se bo nabralo 400. pretečem z lahkoto samo pravim da bi prišel do bolj realnih rezultatov :D
seveda pa srečno vsem na bledu :D
 hcMi25
No jaz grem pa na Bled pogledat, da vidmo kako zgleda še Blejska polovička :D 8) :drink

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA