Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 milos
Kopiram (ne)povabilo na Povežimo soline 2015. Škoda, da se zgodi kaj takega. Pa tako rad sem tekel na tem teku.

Dragi prijatelji tekači pozdravljeni!

Tek Povežimo soline se je vrasel v srca slovenskih tekačev. To je razumljivo, saj je najlepši in najkrajši tek na 10 kilometrov. Leta 2.14 smo prebili magično mejo 1800 udeležencev. To pa ima prednosti in slabosti...

Med pogovorom s prijateljem, ki je organizator drugega velikega teka, sem mu potožil, da smo pred tekom dobivali tudi do 300 mejlov na dan z najrazličnejšimi vprašanji. Branje teh mejlov je zaposlovalo enega človeka tudi do 6 ur na dan. Prijatelj mi je povedal, da se podobno dogaja tudi pri njih. Enake stvari pa naj bi se dogajale tudi pri nekaterih drugih tekih. Vprašal me je ali vem zakaj se to dogaja in mi tudi takoj dal odgovor. To se dogaja zato, ker se ljudem ne da brati navodil in jim je lažje poslati mejl ali poklicat po telefonu. Vsi skupaj smo, zaradi napredne tehnologije, postali nepazljivi in razvajeni.

Že takrat sem se odločil, da bom v vabilo za tek Povežimo soline 2015 napisal naslednji stavek, kdor pošlje mejl ali pokliče zaradi katerikoli razloga, ga črtamo s seznama udeležencev.

In tega se bomo letos striktno držali. Vse informacije so zapisane v razpisu in dodatna pojasnila niso potrebna. Če lahko vsak med nami inštalira računalnik ali izpolne obrazec za dohodnino, bo pa ja znal priti na en tek. Tekači se morate zavedati, da si pri organizaciji teka želimo uživati tudi mi.

Zavedamo se, da bomo po besedah, ki so zapisane spodaj, zgubili veliko prijateljev. Zavestno sprejemamo ta riziko, to pa zato, ker smo zelo pozni z organizacijo in tek želimo organizirati tako, da bo VAREN in USPEŠEN za vas tekače!

Na letošnjih »Solinah« je prostora le za 500 tekačev. Sprejeli bomo 200 žensk, 200 moških, 50 začetnikov za katere bo to njihov prvi uradni tek in 50 lokalnih tekačev (če si želim še kdaj iti iz hiše moram to narediti).

Prijave se bodo začele v četrtek, 19.2.2015 zjutraj po 9.00. Ko se bo zapolnilo 200 mest se bo prijavljanje avtomatsko zaustavilo. Vsi prijavljeni bodo po mejlu dobili navodila o vsem.

Se vidimo na Povežimo soline 2015!
 sonce
Kaj takega,če pošlješ email te črtajo iz seznama,razumela bi ,da bi rekli da ne odgovarjamo na vprašanja,katera so že pojasnjena to pa ni čisto nič športno :--
Uporabniški avatar
 RoKo
Nisem vedel, da je letošnji Povežimo soline 1. aprila. :-- Kako te lahko črtajo, če plačaš?
 edo-brko
Lp!

Zanimivo da to napiše (uzakoni) nekdo, ki je vsa leta do zdaj tako "nesramno" sam počel!!!

Od vsega začetka je na el.pošto (tudi mojo) neutrudno pošiljal e-maile z raznoraznimi vsebinami (kdo je najboljši, kateri tek je najlepši,prosil za uslugo, da na tek pripeljemo še druge nove udeležence, in se razpisoval o naj,naj,..). Saj ne rečem, da ni bil lep tek, vendar daleč od vsega tega pompa,ki ga je vzganjal. In vi (mi) ste z svojo dobrosrčnostjo prispevali, da je zgledalo lepše in boljše kot je bilov resnici. Zdaj imate zahvalo. Jaz sem prenehal zahajati na to prireditev, ko sem kmalu ugotovil za kaj gre organizatorju in po kakšnem ključu to počne. Grem tja kjer vidim, da organizator "diha" za udeležence. Tam kjer je v ospredju komerciala in samopromocija (korist) pa me pač ni. Jaz sem s tem razčistil, vi pa razmislite kako mu boste odgovorili na njegovo vabilo (e-maile). Kaj velik se najbrž ne sekira, noče se obremenjevati z vašimi vpašanji,ker ima zadevo "pokrito" in ve, da se bo vseeno, tudi če vas bo moral veliko odpisati, nabralo toliko "ljubiteljev" da se mu bo zadeva uspešno izpeljala.
Mogoče bo moj prispevek koga prizadel, bodo goreče kritike (za in proti kot je pri nas praksa) vendar sem moral na to neprimerno gesto povedati svoje mnenje.
Imejte se lepo in uživajte v teku tam, kjer ste zaželjeni.
Uporabniški avatar
 RADKO
Vsaka stvar se enkrat rodi, doseže vrhunec in ....zamre, če ni prave volje. Prav je tako. Včasih pa "potegnejo" naprej novi ljudje z voljo in novimi idejami.

Še komentar na komercializacijo tekov v Sloveniji. Ko sem začel teči, so bile štartnine 800 SIT ( cca 3 €) za 10 km teke, s prehrano in nagradami. Sedaj..... tržna niša.... :D
Uporabniški avatar
 vencelj
RADKO napisal/-a:
Še komentar na komercializacijo tekov v Sloveniji. Ko sem začel teči, so bile štartnine 800 SIT ( cca 3 €) za 10 km teke, s prehrano in nagradami. Sedaj..... tržna niša.... :D

Si že kdaj organiziral kakšno tekmo :?:
Uporabniški avatar
 slorunner
milos napisal/-a:Kopiram (ne)povabilo na Povežimo soline 2015. Škoda, da se zgodi kaj takega. Pa tako rad sem tekel na tem teku.

Že takrat sem se odločil, da bom v vabilo za tek Povežimo soline 2015 napisal naslednji stavek, kdor pošlje mejl ali pokliče zaradi katerikoli razloga, ga črtamo s seznama udeležencev.

In tega se bomo letos striktno držali. Vse informacije so zapisane v razpisu in dodatna pojasnila niso potrebna. Če lahko vsak med nami inštalira računalnik ali izpolne obrazec za dohodnino, bo pa ja znal priti na en tek. Tekači se morate zavedati, da si pri organizaciji teka želimo uživati tudi mi.

Kokr vidim razpisa sploh ni.

Prijavljeni boste dobili vse informacije o teku po mejlu, ki nam ga boste pustili ob prijavi.

Zanimiva poteza za človeka, ki tako nerad komunicira preko mejlov. :roll:
 spela*
Sem že napisala komentar, pa ga potem izbrisala, ker ne morem preveriti resničnost te navedbe. Če je pa res, si pa Mojmir s tem ni naredil reklame.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA