Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 MisSi
Sinoči je na Sloveniji 2 bil predvajan film o MIhi Podgorniku, ki je v spomin na mami Ruth pretekel Špartatlon.
Že prvi film o Ruth (naslov 246,8) me je navdušil, zato sem pričakovala to tudi od sinočnje oddaje. In res je. Ves čas sem se klanjala vsem, ki zmorejo oz. imajo pogum za kaj takega... Občudovanja vredno.
V obeh filmih je tako lepo prikazano "trpljenje" tekača, ko misli šepetajo eno, noge pa so naučene čisto nekaj drugega.
Menim, da sta oba dokumentarca "sveto pismo" tekačem (športnikom).

ps.
Kadarkoli sem tekla in nisem mogla več, sem se spomnila prvega dokumentarca, kako je Ruth vlekla svoje noge, si samo dopovedovala da zmore in vztrajala...
Pa me je lastno spoznanje, da je ona padla v tako krizo pri 140 km jaz pa pri 1,4 km pognalo, da sem zmogla preteči še dodatnih 200, 300, 500 metrov ...
Kot je rekla Ruth - korak za korakom.
Uporabniški avatar
 RoKo
Gledal.....dober resnični prikaz stanja. Malo sem zamudil in konec mi je ušel. Bo ponovitev?
Glede želodčnih težav... moje mnenje je, do so ga malo preveč pitali s hrano. Drugače pa :clap: za tek in :clap: za oddajo.
Uporabniški avatar
 matej712
Vsekakor vredno ogleda. Vse najboljše stvari so enostavne - kot ta film, dogodek je prikazan brez olepšav in 'cenzure' skozi oči tekača in spremljevalne ekipe. Ne glede na vso požrtvovalno podporo ekipe, se tak ultramaraton dogaja v tekačevi glavi (in telesu). Kapo dol!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA