Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 mersault
Živjo, razmišljam, da bi šel letos prvič na tek trojk (29 km). Ker nimam trojke, bi jo poiskal na internetu, vendar pa bi moral vedeti vsaj približen tempo. Če bi bil tek ravninski, bi približno vedel tempo, ampak tukaj greš čez vzpon na Golovec (ki sem ga sicer že večkrat pretekel in vem, da je tempo nanj kar počasnejši + bolj si potem utrujen).

Ali ima kdo kakšen nasvet, koliko približno moram prišteti svojemu "ravninskemu" tempu, da dobim približno pravi tempo za tek trojk?
Uporabniški avatar
 StaraKost
Nič ne smeš prištevati ravninskemu tempu, ker se v ravnini teče ravninski tempo :D . Na klancu pa se tempo ustrezno zmanjša, da ga zmore tudi najpočasnejši, pa magari s pomočjo sotekačev.
 mersault
V bistvu me zanima, kakšen končni čas naj pričakujem oz. kakšen povprečen tempo (ker bom najbrž iskal po internetu trojko)...v tem smislu me je zanimalo koliko je povprečen tempo počasnejši
 tererilak
mogoče boš mogu za kak odgovor kej pamtnga napisat, npr kakšen je kak tvoj rezultat v zadnjih pol leta.. je pa klanec precej položn tko da če kej tut v klanec laufaš nebi smeu zgubit preveč.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA