Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 silvij
Ampak ni lahko! Pri meni se je v 2014 zvrstilo kar nekaj zdravstvenih "dogodkov" in sem bil "out" skoraj eno leto. Ne samo telesna, pri meni je upadla tudi psihična kondicija - motivacija!
 mojA
silvij napisal/-a:Ampak ni lahko! Pri meni se je v 2014 zvrstilo kar nekaj zdravstvenih "dogodkov" in sem bil "out" skoraj eno leto. Ne samo telesna, pri meni je upadla tudi psihična kondicija - motivacija!

Živjo Silvij :D !
Naj bo težko ali lahko - ampak sedaj, ko si zdrav "lahko" tečeš :wink: ! V bistvu je to neke vrste motivacija. Ko sem bolna ali ne morem teči zaradi kakšnega drugega vzroka, komaj čakam, da bom spet lahko tekla. To je v bistvu pravo darilo, da sploh lahko... koliko je takšnih, ki res ne morejo. Hvala bogu, da si zdrav in lahko spet tečeš, sedaj si na konju! Pa čeprav bo v začetku težko. Je pa toliko bolj fajn kasneje: fizično in psihično. Saj veš... Veš kaj? Ti kar začni, lepo se obuj in pejt tečt :laola zmagal boš!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA