Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 TONEK
Ha ha , Stane Meža, tekač začetnik. Kako je to smešno slišat. Upam, da organizator kaj bere te naše čveke in boš dobil odgovor na vprašanje. Uf, saj res, zares upam, da jih. Danes sem bil namreč na Grinti (gor sem odnesel cunje za preobleč) in ugotovil, da je trasa teka kar v dobrem stanju, le kakšnih pet ali šest lesenih pragov je malce deformiranih in jih je potrebno ponovno fiksirat, kar mislim, da za organizatorja ne bo prehud zalogaj. Tekma je konec koncev na zelo visoki ravni in to dobesedno. :D
Današnji pogoji so bili odlični (sonce samo nad 2300m) in bi bilo lepo, če bi se čez 17 dni ponovili.
 TONEK
Ko gledam na spisek prijavljenih, imam občutek, da bo to veteransko prvenstvo. :mrgreen:
 TONEK
Hvala bogu, ravno na dan tekme vremenski preobrat. Bolje dež, kot peklenska vročina.
Odločil sem se, da grem in prosim kogar koli, da posreduje podatke o nakazilu štartnine.
(ne vem, zakaj jih ni v razpisu)
Vnaprej hvala za info.
 meža stane
Evo Tone tukaj je sklic lahko pa še pišeš na prijavim.Se ,da ti bodo poslali sklic (lahko tudi brez njega).Sonce dež sneg... kar nas ne uniči nas utrdi.LP Stane,. V glavnem super bo,
Pošiljamo vam podatke za plačilo:
KLUB GORSKIH TEKAČEV PAPEŽ
Podjelše 2 , Kamnik

SI56 0231 0009 0227 955
Sklic: 894- 3875
Uporabniški avatar
 zz topka
Ma,čakte, jast sem razumela, da lahko znižano štartmimo plačamo tudi na štartnem mestu. :shock:
Ker, ko me je na Prijavim.se vprašalo, kako bom plačala, je bila možnost na štartnem mestu in v oklepaju je pisalo 20 €. To sem jast odkljukala in sedaj, ko to pišete... ne vem.. več nič :oops:

Kdo, ki kaj ve ????
Uporabniški avatar
 vrtnica23
zz topka napisal/-a:Ma,čakte, jast sem razumela, da lahko znižano štartmimo plačamo tudi na štartnem mestu. :shock:
Ker, ko me je na Prijavim.se vprašalo, kako bom plačala, je bila možnost na štartnem mestu in v oklepaju je pisalo 20 €. To sem jast odkljukala in sedaj, ko to pišete... ne vem.. več nič :oops:

Jaz sem tudi tako razumela in naredila enako. Torej?
Uporabniški avatar
 Darja
Vidim, da nisem imela samo jaz pomislekov glede plačila startnine. Sem tudi najprej potrdila plačilo na startu, vendar po temeljitem razmisleku in branju navodil v razpisu, sem se odločila za plačilo preko UPN. Na prijavim.se sem se odjavila (ko potrdiš plačilo na startu nimaš več možnosti sprememb) in ponovno prijavila ter tokrat izbrala plačilo po predračunu. Navodila za plačilo sem dobila po elektronski pošti, plačala in to je to.
Uporabniški avatar
 zz topka
O, Darja :shock:
Glej, da me cukneš za rokav v nedeljo,.... ker, saj veš.... nova frizura..., new look, ., pa leta, k se nismo vidle..., pa to.... :lol:

O.k., grem v izvedbo tvojih navodil.... saj ne zame, za mojga.... jast pridem samo za kričačico. :D
Uporabniški avatar
 Darja
ZZ, če bom le še imela kaj sape...gor grede malce dvomim :cry: , morda se uspeva pocukat po koncu tekme. Sicer je pa glede startnine kar pametno it na ziher, še posebno, če prijavljaš soproga. Če zaradi tega ne bi mogel na dirko, zna bit, da bi potem tebe lovil po grapah okoli Kamniške Bistrice :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA