Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Klemen Klemen
Živijo tekačice in tekači.

Letos sem se odločil, da bi se tudi jaz rad preizkusil v maratonu. Za sabo skoraj sigurno nimam toliko kilometrov in izkušenj kot jih imate vi, redni tekači. Tudi moj čas za moje najdaljšo pretečeno razdaljo ni prav dober pa vendar računam na končni rezultat 4:45.
Nočem se postavljati vzporedno s tekači, ki ste 42.195 že pretekli, in to večkrat. Zato brez skrbi. Postavil se bom v zadnjo cono, da le ne bom koga oviral. Upam samo, da če se slučajno kje zataknem in pritečem na cilj malo po 5 h (ali pa se privlečem....), ne zaprejo vrat pred nosom :)

Kakorkoli, srečno vsem tekačem. Pa naj bo to 10, 21 ali 42km. Uživajte, dokažite se, smejte se in na koncu jokajte od sreče. :D

PS: Če pa ima kdo okviren čas teči od 4:30-4:45 naj me pa kar kontaktira :)
 dexter
Oj,
tudi jaz grem prvič na maraton. Letos sem sicer slabo pripravljen prvič šel na polmaraton v Radence, ampak ga brez težav in s solidnim časom odtekel, zato sem se kar prijavil na 42km v Ljubljano. Zdaj dober teden pred tekmo, pa me je malo strah, da sem res preslabo pripravljen. Treniral sem, ampak imel sem premalo dolgih tekov. Vseeno pa bi rad maraton odtekel pod 4 urami, čeprav vem, da prvič ne smem gledati na čas, ampak ga samo uspešno preteči.

Srečno vsem! :)
 spela*
Pozdravljen, Klemen Klemen!

Brez skrbi, cilja ne bodo zaprli, dokler bomo tekači na progi. Lahko se ti zgodi le, da se konča cestna zapora in boš moral teči po pločniku, ampak tudi to dvomim, poleg tega pa boš takrat že blizu cilja. ;)

Skratka, ti kar mirno v svojem tempu. Srečno!
Uporabniški avatar
 mojchka
Klemen Klemen, jaz sicer nimam nekih časovnih planov, bom pa štartala v zadnjem boxu in zna bit, da se bova kje na drugi polovici maratona spodbujala. Tam nas bo že manj in če ne bom prav strašno strašno utrujena, bom vsakega malo "oblajala" ;)
 mojA
Hoj!

:clap:

Držim pesti za vas! Prvi je poseben, nepozaben. Uživajte. In mirno, po pameti. Da le pridete skozi. Ko boste dobili svoj prvi maratonski čas - ga boste pa lahko izboljševali. Zna biti le problem, če boste že na svojem prvem nastopu zelo hitri - boste imeli potem težjo nalogo oz. težje uresničljivo željo :lol: . Pa saj je to ena taka luštna tekaška igrica! Držte se! Navijam za vse!

:clap:
 jozafat
Ko sem prvič stal na startu M in ves negotov pogledoval naokrog,
sem od izkušenega maratonca
(ki me je videl kakšen fazan sem
in kako jamram o preslabi pripravljenosti, zdravju, ..) :oops:
dobil NASVET:
"NA MALO TEKMAH SE TI VSE 100% POKLOPI.
Ali nisi izvedel vsega treninga, nisi najbolj zdrav,
imaš kakšno manjšo poškodbo, ti piha veter v prsa,
te ovirajo sotekači, nisi naspan, ...!" :cast1:
Pa sva skupaj uspešno pritekla v cilj.
Do sedaj sem samo enkrat tekel M hitreje kot PRVIČ!
Zato srečno vsem,
še posebej tistim "prvič"!
 mojA
mojchka napisal/-a:Ja, to bo tudi moj prvi.
Pa še 42 za 42.
Hvala za vsem spodbudne besede.

SUPER! Vse najbolje in vse najboljše na maratonu :clap:

Si me spomnila: ko sem tekla svoj prvi maraton je ob meni tekel tip, ki je dobil za svoj 42 rojstni dan darilo - strtnino za maraton. In je ves čas begal gor in dol in spraševal: a grem en krog al čem it rajš dva! Še danes me zanima koliko je takrat odtekel :lol:
Uporabniški avatar
 ironmaiden
zdravo!
Tudi jaz grem prvič na 42.
V teh parih letih se je nabralo okoli deset 21.Letos mi je končno uspelo priti na 1:55(21ka).
,zato sem si zadal malce večji cilj-42.Kaj pričakujem.Predvsem v cilj brez poškodb,čim manj krize ter rezultat nekje 4:30!Upam,da se bo na mojo letošnjo podlago izšlo.
Žrtvoval(abstiniral) sem se tudi piva za 2meseca..... :D
Želim vsem lahke noge,ter se slišimo v tej temi ,kako nam je šlo. :D
Uporabniški avatar
 slorunner
Jaz tudi prvič. Sprva sem upal na čas pod 3:30, prejšnji vikend pa sem neki zbolel, tako da ne vem, kako bo. Zdej sem že dober, sam se zna kej poznat na dolgem teku. Ne bom nč pretiraval, samo, da pridem v cilj, pa bom vesel. No, po moje bom jokal od sreče, ko pridem nazaj na Slovensko.
Uporabniški avatar
 ironmaiden
Imam pa majico iz Izole 2000,ko so imeli turnejo brave new world.Sam je že dala tolko čez :drink ,da bi jo lahko dal v zasluženo penzijo.
Smo pa na šihtu dobili tekaške majice(njihov logo),tko da bom mal promoviral rcnije..... :mrgreen:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA