- 17 Mar 2016, 19:33
nocoj 17. 3. 1016 ob 20:30 bo na drugem programu RTV zanimiva oddaja za ultraše in ostale "norce" ... glejte 

KadilecSamo napisal/-a:Dejansko pa me res zanima kakšne dolžine treningov(po km,času,hitrosti, ter višincih) so potrebne za trail tekme z dolžinami 50,100 in 150km?
majcka napisal/-a:V vsakdanjem življenju pa potem slišiš komentar:
'Sem gledala včeraj Diagonalo norcev....res ne vem, kaj si je človek naredil, da si zasluži tako kazen?'
To pa taki, ki pač ne tekajo po trailih ali maratonih.
Thazz napisal/-a:Priporočam ogled dokumentarca Unbreakable, o Western states endurance run.
Tu pokaže tudi vsakodnevno življenje najboljših tekmovalcev in jih potem spremlja na tekmi.
https://www.youtube.com/watch?v=4a26xp28jm0
vencelj napisal/-a:Pa tudi res smo včeraj slišali nekaj stvari (opozoril), ki bi koga zlahka odvrnile od takih in podobnih izzivov ali pa celo od samega teka. Nekaj o škodljivostih takega pretiravanja, o čemer smo tudi na tem forumu že imeli debato...Težko bi rekel, da je bila oddaja ravno neka reklama (ali motivacija) za udeleževanje.
Ja itak, ukvarjanje s športom na kavču pred televizijo s pivom, prigrizki in xy kilogrami viška je pa vir zdravja.
Seveda se odloča vsak sam...
KadilecSamo napisal/-a:Hvala Vencelj.Jaz daljših dolžin od 60km še nisem imel priložnost sprobat.Treniram veliko po Polhograjcih,tako da se kilometri in višinci kar nabirajo.Mogoče se bom naslednje leto opogumil za kakšno 100km razdaljo na Istri ali pa v Vipavi.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA