Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 NIKITA
Hojla

Rabim vaso pomoc. Rada bi se udelezila maratona New York 2005 ki bo 6.novembra, pa ne vem kako je s prijavo oziroma ali je ze kdo tekel na tem maratonu prejsna leta in mi lahko pomaga s kako koristno informacijo.

Hvala za pomoc
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Mislim da ti lahko kaj v tej smeri pomaga Stane Barber oziroma maraton 100, če se ne motim ima tak nickname in ti bo on kaj več povedal o tem maratonu, ki ga je že pretekel.
Zagotovo boš dobila koristne informacije!
Veliko lepega ti želim, da doživiš na tem teku.
ČAO!
Uporabniški avatar
 tini
NIKITA napisal/-a:
Rabim vaso pomoc. Rada bi se udelezila maratona New York 2005 ki bo 6.novembra, pa ne vem kako je s prijavo oziroma ali je ze kdo tekel na tem maratonu prejsna leta in mi lahko pomaga s kako koristno informacijo.

Prijavit se moras do 1.5. Je pa pol tako, da ima vsaka drzava doloceno kvoto tekacev (lansko leto so lahko nastopili vsi iz SLO prijavljeni tekaci).

Sicer pa vec o tem na:

http://www.ingnycmarathon.org/

lptini
 maraton 100
NIKITA!

Pozdravljena!
Lahko se obrneš na Vasjaj. On že desetletje organizira vsakoletno udeležbo na NY maratonu in ima največ uporabnih informacij.
Želim ti prijeten tek!
Stane
Uporabniški avatar
 marathon95
tini napisal/-a:
NIKITA napisal/-a:

Prijavit se moras do 1.5. Je pa pol tako, da ima vsaka drzava doloceno kvoto tekacev (lansko leto so lahko nastopili vsi iz SLO prijavljeni tekaci).

Sicer pa vec o tem na:

http://www.ingnycmarathon.org/

lptini

Nikita,
najprije trebaš napraviti predprijavu na gornju adresu, a onda dobiješ original prijavnicu koju šalješ do gornjeg datuma, bar je tak bilo prije, a za ostalo kontaktiraj Vasjaj.
Pozdrav i srećno
Uporabniški avatar
 markosk
NY maraton sem pretekel dvakrat (1992 in 1994) in če se boš odločila se lahko slišiva za nasvete.

Lp
Marko
 Lučko
Da ne odpiram nove teme :arrow: Danes sta bila na Eurosportu dva maratona :arrow: posnetek London in prenos Boston. A je kdo gledu?
Rezultati Boston 2005

Tole pa tolk za info. :wink:
Uporabniški avatar
 MatjazV
Lučko napisal/-a:Da ne odpiram nove teme :arrow: Danes sta bila na Eurosportu dva maratona :arrow: posnetek London in prenos Boston. A je kdo gledu?
Rezultati Boston 2005

Tole pa tolk za info. :wink:

Sem gledal prenos iz Bostona. Me je tolk zakurl, da sem se prec prjavu za New York. Zdej bomo pa čakal na žreb, je že več kot 58300 prjavljenih.

MatjazV
Uporabniški avatar
 GTA
Jaz sem pa gledal zjutraj na Eurosport 2 prenos Londona me je pa tolk zakurl, da sem se prec prjavu za Berlin. Tam pa zgleda, da je še plac. Naj bi blo pa okrog 35000 tekačev :D

Sam bo treba še najprej kakšn maraton odtečt, da bo vsaj nek čas za prijavo :)
Uporabniški avatar
 MihaPR
Zgleda smo usi ta dva dni gledal tale dva teka. London in Boston mela super vreme, sem pa gledal Boston, so take kvalifikacije, da ce bom jest kdaj to prelaufu bo zlo fajn, mam omejitev 3:10 minut :(
Uporabniški avatar
 runner
Leto je naokrog in spet je tukaj NY maraton
6.Nov.05

(ne bom odpiral nove teme)

Slika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA