Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 carmina
Živjo!

Letos grem prvič tečt v Radence. Do sedaj sem tekla le na Ljubljanskem maratonu (sem iz Ljubljane) in nimam predstave, koliko časa prej se je potrebno odpraviti na pot. Je gužva na prevzemu številke? Kako je s parkingom? Prosim za nasvete starih mačkov, da ne zamudim štarta :D .

Hvala!
 bojanm
Startne številke se lahko dvignejo že v Ljubljani.
Intersport Šiška, Cesta Ljubljanskih brigad 33:
•Torek, 17.05.2016: 12.00 - 18.00 ure
•Sreda, 18.05.2016: 10.00 - 17.00 ure
Priporočam.
 marepn955
Živjo,

Jaz se običajno v Radence odpravim iz Ljubljane ob cca. 5.30 uri in ko najdem ustrezen parking v Radencih je ura cca. 7.30. Potem pa še kakšno malenkost pojem, mal popijem, wc, preoblačenje , namestitev štartne in se počasi odpravim proti štartu.
Kolega sta pred dvemi leti odšla iz Ljubljane ob sedmih in sta bila potem ob devetih v zastoju iz avtoceste, tako da sta bila potem navijača namesto maratonca :).
S parkingom tako zgodaj običajno še ni težav, ne vem pa kako je če prideš ob 8.30. To so moje izkušnje in moram povdarit, da sem bolj ziheraš in pridem rajš eno uro prezgodaj in potem makar mal počijem v avtu, kot pa da je panika v avtu :).

lp
 carmina
Živjo!
Hvala za nasvet, sem se držala te ure in smo prispeli pravočasno. Bilo je nepozabno, v Radencih je tako lepo, da je bil užitek tečt. Vsekakor za ponovit.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA