Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Srčica
#36540
Zdravo! najprej oprostite če je tema že kje objavlejna al pa če kje že kaj piše o tem...=)
Rada bi se včlanila v tekaški forum, ker sem pač ugotovila da ti maratoni in podobno veliko stanejo! za posameznika pride en polmaraton že tudi okoli 4.000sit...torej če se udeležiš 2 polmaratonov na mesec....ni poceni!
Če pa je prijava skupinska je ponavadi 30% popusta.
Zdaj me zanima če je recimo kakšna možnost da se včlanima in kot čalnica tekaškega foruma udeležim maratona 3 src (Radenci)? Naj mi kdo razloži kako je s tem. Hvala =)
Uporabniški avatar
 davor123si
#36548
Zivjo,

samo clanstvo pri nas je prostovoljno in hkrati brez obveznosti, same članarine pa tudi ni; Nismo klub, ampak le skupek vecinoma rekreativnih tekacev/tekacic, ki se tudi udelezujemo sportnih prireditev (eni bolj, drugi manj) :)

Glede skupinskih prijav je takole; ce se kdo na forumu spravi, da organizira prijavo in ostalo za doloceno prireditev, potem se prijavimo skupaj, drugace posebej; Sežano je npr. organizirala Barb (ce sm se koga pozabu ne bit hudi), pobrala seznam in solde in tko smo dobil količinski popust;
Najbolje da spremljas sproti temo vabila na prireditve; tu so objavljene vse novosti o prihajajočih tekih in posledično tudi analizah :)

Pa dobrodošla med nami,

lp,
Davor
Uporabniški avatar
 zulu
#36720
čestitke že vnaprej, če boš tekla 2 polmaratona v mesecu dni.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA