Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 snezni_tekac
ero napisal/-a:hoj,

imam občutek, da se vaša miška sploh ne prebije do področij, ki so malce nižje na forumu. zato še tu opozarjam, da sem v področju oprema TF odprl novi temi z vabili k naročanju dresov in flisov TF za zamudnike - navalite :)

A se to velja?
 SOLEA
Živjo!
Postavila bi se v vrsto za dres TF! Upam, da nisem prepozna! Moja konfekcijska št. 36 -38!
Uporabniški avatar
 cherry5
Jap, SOLEA; bomo čakal do jeseni!!! :--(
Sam bom pa mela na vseh tekih al pa tekmah na desni rami s flomastrom "tetoviran" znak TF, na drugo ramo si bom pa Cherry napisala, da se bo vedl h komu spadam!!! :hehe:
:TF)
Uporabniški avatar
 ero
kot sem rekel - leto sta že bili dve priložnosti za naročanje tekaških dresov in flisov. tretja bo (predvidoma) jeseni. kaj bomo takrat naročali, je še odprto.

na voljo pa so navadne majice (t-shirti) in rutke TF. oboje je po jurja, do njih pa lahko pridete na 2. Poletnem teku TF, 20. junija zvečer v Logatcu ali pa na pikniku v Podpeči, ki bo 2. julija ...
Uporabniški avatar
 kustus
lp :)

ERO vem da je bilo naročilo :!: zaključeno vendar me vseeno zanima koliko :?: stane :?: majica z imenom na hrbtu in kako bi lahko prej probal :oops: največjo :oops: XXXL.
Hvala za odgovor :lol: :D
 Benady
Ja madona @kustus, a si Schwarzeneger ali kaj? :D

Brez zamere :wink:
Uporabniški avatar
 kustus
lp

no ja sam mišice :oops: :oops: so mi mal padle dol.

bo že :!: bolj a imam zmeraj problem :?: da dobim premajhno :oops: majico.
pa saj sva bila v lj na teku skoraj :arrow: skupaj.
 Benady
Sva skupaj na tisti sliki, ane? Si imel temno majico?
Uporabniški avatar
 kustus
lp

res je Benady. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
 Benady
Nic se sekirati.
Se par mesecev teka pa bos vitek kot srnjacek :P
Uporabniški avatar
 kustus
lp

pa saj se sploh ne sekiram, samo vsaki dan tečem :lol: in tečem :cry: in zopet tečem :oops: pa vmes spet malo :oops: tečem.
Uporabniški avatar
 ero
kustus napisal/-a:ERO vem da je bilo naročilo :!: zaključeno vendar me vseeno zanima koliko :?: stane :?: majica z imenom na hrbtu in kako bi lahko prej probal :oops: največjo :oops: XXXL

ne boš verjel - do zdaj je bila naročena le ena majica XXL in ta je že prevzeta, tako da pri meni ne moreš pomeriti majice. lahko pa se zmeniš z Žolno in greš k njim na Koprsko...

majica stane 3.000,00 SIT
Uporabniški avatar
 kustus
lp

hvala za INFO bom upošteval navodila. :lol: :wink: :cry: :lol:
Uporabniški avatar
 davor123si
Ero,

kaj se ze kaj govori o nasih flisih;

saj vem da si reku da bos objavil ko bodo, ampak mama me namerava zivega odret ce ji ga cimprej ne prnesem :)

kako torej kaze :lol:

lp,
Davor

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA