Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 bossteb
#360185
Jaz imam pa bolj umirjeno musko na teku. Pa vecino casa, vsaj 80 % solo tekov, pretecem s slusalkami. Brez sem pozimi seveda zaradi kape. In mi ful pase brez. Ampak potem pridejo toplejsi dnevi pa po dvomesecni pavzi (od muske med tekom), dam gor slusalke - to me pa zapali. :)
Ce se pa kdaj lotim kaksnega daljsega solo teka, pa ponavadi vzamem s sabo mobitel in poslusam podcaste. Tam mi potem glava odplava. Pa ravno dovolj, da opazim kaksno cudovito stvar. ;)
Ampak ja, muska mi je prijetna druzba.
 spela*
#360202
vencelj napisal/-a:Tek JA :!:
Rock n roll JA :!:

Tek in rock n roll JA, tek in slušalke pa NE :!:

A nikoli, res nikoli ne pozabite na svojo varnost in varnost drugih.Se strinjam. Ne vem, zakaj bi med tekom po Rožniku poslušala glasbo, če lahko poslušam ptice. :)
Med tekom po uraben okolju so slušalke nevarne.
Da ne govorim o tem, kako sobražim tekače na prireditvah, ki stopijo tik pred tebe in ti zaprejo pot, ker pač zaradi slušalk ne slišijo, da je kdo za njimi. In jim niti ni mar.
Pa da ne začnem o kolesarjih, ki se vozijo s slušalkami v ušesih. Po možnosti imajo še telefon v roki. Potem jih pa upaj prehiteti med vijuganjem po kolesarski stezi. No, eni vozijo celo v napačno smer - in teh sploh ni tako malo. To je že druga tema.
Uporabniški avatar
 čara
#360209
Bolj navada izpred dveh let, ko se je na moji priljubljeni gozdnati trasi zadrževal en nepredvidljiv odvisnik in je že bil primer, da so eno žensko tam oropali. Od takrat telefon in žepni nož vedno z mano.
#365525
spela* napisal/-a:
čara napisal/-a:Imam pa s sabo švicarski žepni nož. To pa res. :oops:


Nikoli ne veš ... Še vžigalice, če bi bilo treba ogenj zakuriti ... :D

:laola
jaz pa priporočam, da imate zraven toaletni papir :--
 TONEK
#365534
Hja, je pa moderno, ful in kul.
Kar poglej fuzbalerje, ko gredo od avtobusa do slačilnice,
plavalce, z garderobe do bazena....
Gabijo se mi, pa če so še tako znana imena.

Ja, saj vem. Tastar ne gre s časom naprej :D .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA