Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
#366525
Pozdravljeni, moje ime je Eva Gorup in sem študentka Dietetike na Fakulteti za vede o zdravju v Izoli. Pišem magistrsko nalogo, kjer raziskujemo, koliko znanja imajo rekreativni športniki o športni prehrani. Zelo bi bila hvaležna, če bi si vzeli nekaj minut (cca. 15 min) in izpolnili moj vprašalnik, ki je popolnoma anonimen.

Na koncu dobite tudi vaš REZULTAT in PRAVILNE ODGOVORE.
Za pomoč se vam iskreno zahvaljujem.

Povezava do vprašalnika:
https://www.1ka.si/a/249749
#366526
Živjo,
zanimiv in obsežen vprašalnik, ki sem ga z veseljem rešil. Bi pa opozoril na eno napako: pri vprašanju o esencialnih aminokislinah, je pri leči kot pravilen označen odgovor, da ne vsebuje vseh esencialnih aminokislin. Kar pa ni res. Vse žive celice namreč vsebujejo vseh 20 aminokislin, kar je posledica univerzalnosti genskega koda.
https://web.calpoly.edu/~rfield/OriginofLife.htm
https://www.ahajournals.org/doi/10.1161 ... 5.97677.1F

Lp Janez
Edit: za info, imel sem 75% :|
Nazadnje spremenil ornitolog, dne 13 Mar 2020, 17:24, skupaj popravljeno 1 krat.
#366777
Eva Gorup napisal/-a:Pozdravljeni, moje ime je Eva Gorup in sem študentka Dietetike na Fakulteti za vede o zdravju v Izoli. Pišem magistrsko nalogo, kjer raziskujemo, koliko znanja imajo rekreativni športniki o športni prehrani. Zelo bi bila hvaležna, če bi si vzeli nekaj minut (cca. 15 min) in izpolnili moj vprašalnik, ki je popolnoma anonimen.

Na koncu dobite tudi vaš REZULTAT in PRAVILNE ODGOVORE.
Za pomoč se vam iskreno zahvaljujem.

Povezava do vprašalnika:
https://www.1ka.si/a/249749


Zanimiv projekt, čestitke za trdo delo in veliko sreče! Seveda ga bom napolnil. :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA