- 02 Jun 2005, 23:08
Lepo pozdravljeni ....
Evo po dolgem času sem ponovno tu in vas najprej vse lepo pozdravljam.
Moj problem pa je takle. Par dni nazaj sem si kupila Polar A5 in sem z njim kar lepo zadovoljna. Ne vem pa kaj narest s pulzom.
Optimalni pulz za porabo maščobe naj bi bil 60%-70% maksimuma ... kar pri meni znaša nekje med 152- 160 pulza.
Ampak meni NITI POD RAZNO ne rata met tako nizkega pulza.
Če se grem Hitro hojo imam 146, čim začnem tečt pa imam men 160-170. In povprečje nekje okoli 165- 167.
In nimam več pojma kaj delam narobe.
Sem mislila, da je problem v nastavitvah pa sem vse še enkrat prenastavila... pa sprobavala čim bolj počasi teč pa je vseeno blo 163 pulza...
Mi lahko morda kdo od vas pomaga???
Se bo pulz morda s kondicijo zmanjšal?
Naj pa povem, da kljub temu, da me ni bilo tu .. sem pozimi pridno hodila v fitnes, plavala ... spomladi pa sem tudi tekla... a precej neredno.
No sedaj to popravljam ....
Tako, da čisto brez kondicije pa tudi nisem ...
Lepo vas prosim za kakršnikoli nasvet, res nimam več idej!
Lp Barbara
Evo po dolgem času sem ponovno tu in vas najprej vse lepo pozdravljam.
Moj problem pa je takle. Par dni nazaj sem si kupila Polar A5 in sem z njim kar lepo zadovoljna. Ne vem pa kaj narest s pulzom.
Optimalni pulz za porabo maščobe naj bi bil 60%-70% maksimuma ... kar pri meni znaša nekje med 152- 160 pulza.
Ampak meni NITI POD RAZNO ne rata met tako nizkega pulza.
Če se grem Hitro hojo imam 146, čim začnem tečt pa imam men 160-170. In povprečje nekje okoli 165- 167.
In nimam več pojma kaj delam narobe.
Sem mislila, da je problem v nastavitvah pa sem vse še enkrat prenastavila... pa sprobavala čim bolj počasi teč pa je vseeno blo 163 pulza...
Mi lahko morda kdo od vas pomaga???
Se bo pulz morda s kondicijo zmanjšal?
Naj pa povem, da kljub temu, da me ni bilo tu .. sem pozimi pridno hodila v fitnes, plavala ... spomladi pa sem tudi tekla... a precej neredno.
No sedaj to popravljam ....
Tako, da čisto brez kondicije pa tudi nisem ...

Lepo vas prosim za kakršnikoli nasvet, res nimam več idej!
Lp Barbara