Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 cherry5
ČAU!
Najprej vsem skupi en lep pozdrav! Čeprav sem šele brucka, sem v atletki že upokojenka :--
Ma sej ne, trenirala sem do 3.letnka, pol pa pstila..., zej pa zase rekreativno tečem že let pa pol, z vmesno polletno pavzico :oops:
Zej me pa tak zanima če vas je kej iz okolce Cela, če je kdo iz medicinske fakultete, pa tud ostali :) da mal navežemo stike. Sem se odločla, da tud mal na rekreativnih tekih/tekmah poskusm, pa sm tekla na grad, pa na teku Irca v Tivoliju pa tko, mislim pa da bom tud 8.6. na olimpijskem teku v Celu. Skratka, čist sm not padla :lol: .
Nč, pridni bodte, pa si kej tipkamo :hack:
P.s: bodte v sončku***
AndrejA
 Lučko
cherry5 napisal/-a:Zej me pa tak zanima če vas je kej iz okolce Cela...

Zelo blizu so ti tele 8)
cherry5 napisal/-a:...če je kdo iz medicinske fakultete

Kolkor vem še vedno zelo aktivna Veggie bo enkrat Dr. 8)

Sicer pa dobrodošla na TF in prou je de si čist not padla :arrow: jzt sm tud not padu :oops: :lol:
Uporabniški avatar
 strelec30
Živjo! Jaz sicer nisem iz oklice Celja, je pa moja punca od tam in ko sva včasih čez vikend na obisku pri njenih, tam tudi treniram. Mogoče me boš kdaj vidla kje v okolici tečt ( Škofja vas, Vojnik, Zadoborova), včasih laufam tudi po srčni poti navzgor.Torej, če boš kdaj vidla kakega tekača, z obveznimi temnimi tekaškimi očali, kratkimi lasmi, temnorjavimi, v ponavadi španarcah do kolen, in s potetoviranima obema ramama, potem me pocukaj za rokav, lahko se mi pa pridružiš tudi pri treningu! :))))

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA