Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Benady
VOILA:

Prvic v lajfu, po treh mesecih teka.

Verjetno se vam moje hvalisanje zdi pateticno, a za nekoga, ki je imel v mladosti astmo in je , medtem ko so drugi tekli, lovil sapo kje ob stezi, je pa ta dosezek feomenalen.

Zdaj grem pa lahko ze okrog Brda, hehe :P

Slika
 Lučko
Ja kva naj ti rečem :roll:

VOILA:

Fulkulmegaoptimalnosuperbombastično :laola

Pa še po domač :arrow: kr tko naprej :wink:
 lana
res lepo,da veselje delis z nami...se tako naprej, pa nas kmalu ulovis...
vendar pazljivo,saj astma ni macji kaselj:))
lp lana
 lana
res lepo,da veselje delis z nami...se tako naprej, pa nas kmalu ulovis...
vendar pazljivo,saj astma ni macji kaselj:))
lp lana
Uporabniški avatar
 lojzeP
Zanimivo, da se nisva srečala ( ali pač ), ker so odčitani podatki taki, kot bi jih vstavljal jaz :idea:

Sicer se pa ne preveč hvalit z astmo iz mladosti, ker nas je na TF še nakaj s podobno zgodovino - volja in trening pa delata svoje :D

Čestitke za uspešen tek - drugo leto pa v Poletovo ekipo pod 40 min. :?:
Uporabniški avatar
 kustus
:D :oops: :arrow:
LP

Čestitke in vsa čast tudi jest sem približno na istem času pa sem zmeraj znova vesel da opravim svoj tek ko pa pridem do konca sem velik zmagovalec . :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
 Benady
@LojzeP: saj to se ni bilo okrog Brda, tam se se ne bi blamiral...kolegica obcasno tam tece, pa pravi da je tam prevec resno zagrizenih sprinterjev...pa sem se malo ustrasil :P

@lana: za astmo zdaj skrbijo korkisteroidi...ja, se kar :?
Uporabniški avatar
 cherry5
Go Benady, Go benady, goooooooooooo!!! :cast1: :clap: :juhuhu: , mah, dans sem mal hiperaktivna :P !!!
Lih iz razteka ob Savinji....
Ja, sam ahti, začne se s tako počasno trojko, pol s petko, pol desetka, pol 21, pol42, na konc boš pa 75km v Logarsko iz Cela tekla :mrgreen: ,...

Bravo še enkrat...
P.s: šport koristi astmi-v zmernih količinah.

Lepo bodi, čau
 Benady
Eeeej cesnja5, jaz sem fantek, ne puncka :roll:

Pa ne, ne bom se tkole prekuril...so me kolesarske izkusnje spametovale...sem hotel prevec prehitro...pa pregorel.
Uporabniški avatar
 strelec30
Benady, jaz mam že kar lep čas probleme z dihanjem. Baje da ni astma, sem bil že na dveh testiranjih, bolj kot eno vnetje sluznice. Moteče, vendar se trudim. Laufam kljub občasnemu tiščanju v prsih in težjemu dihanju, celo maraton sem že pretekel.
Uporabniški avatar
 cherry5
jao mene.... slabo berem...
Sej sem rekla da sm lih s teka, po moje sm bla dehidrirana, pa hemoglobin tud očitno ni svoje naloge opravlu preveč aktivno :roll: !
ej sorryyy, jo sm taka bučka, upam da ne zamirš... :oops:
Pridem mogoč kej na Gorenjsko pa skup okol Brda mal odtečema :juhuhu: !
Eto, fajn bodi, pa sooooory še enkrat :bum:
papa
Uporabniški avatar
 lojzeP
Benady napisal/-a:...kolegica obcasno tam tece, pa pravi da je tam prevec resno zagrizenih sprinterjev...pa sem se malo ustrasil :P

če pa kolegica tako pravi, pol jo moraš pa ubogat .... :?

za druge sicer ne vem, kar se pa nas rekreativcev tiče,si pa vedno dobrodošel - uno besedo na "b" pa kar doma pusti :D - poglej temo Treningi v Kranju
 Nataša
Benday, lajfu se reče življenje! :lol: :lol:

Ma dej, hecam te. Čestitam za prvo desetko!!! Bravo . Zdaj se pa kar kmalu pojavi na kakšni tekmi, ti da zagona, veš. :clap:
Uporabniški avatar
 kustus
:P LP :P

No možnost je že jutri saj je tek v Ljubljani na 8 km v Tivoliju ob 17 uri.
:pivo:
 Benady
Zanimivo...a je kaj hujsih klanckov in podobnih nevsecnosti?

Ma kaj, jest bom kar prisel. Ce bo prehuda bom pa ausglajzal po prvem krogu. Zastonj majica je le ZASTONJ majica :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA