Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 spela
Pozdravljeni vsi ljubitelji teka!

Tudi jst bi rada postala "odvisna" od teka in bi rada v bliznji prihodnosti pretekla polmaraton in maraton. Zanima me, ce je tisti poletov program vadbe ucinkovit in dobro sestavljen. Ce ima kdo kaksnega drugega, naj mi ga prosim napise.

Imam pa se eno rahlo tezavico: zivim v centru mesta in imam zelo blizu Roznik, vendar mi ni ravno pri srcu za tek, ker se nekako ne pocutim varno. Ali ima kdo kaksno drugo idejo, kje naj tecem (mora biti v blizini mesta, ker nimam avta)?'?
Uporabniški avatar
 mare
Mislim, da je še najboljša ideja, da tečeš še s kom, pa te ne bo strah. Jaz bi se takoj ponudil, ampak imam trenutno obdobje brez teka. Morda se priključiš Poletovi skupini ali pa kakšnim drugim Forumovcem, ki jih je na Rožniku vse polno.
 bojanm
Živjo,tud jest sm iz centra in tečem po Rožniku,tu je veliko tekačic in tekačev kot tudi sprehajalk in sprehajalcev in tudi otrok, tko,da se mi zdi kr dost varen,navadit se ga je treba,lahko se pa zmenva(mo)za skupen tek :lol: ,če si za z veseljem.lp
Uporabniški avatar
 lunca
mare napisal/-a:... Forumovcem, ki jih je na Rožniku vse polno.

Ja, sej mogoče se pa glih zato ne počuti varno.... :shock: :P

Zdej pa resno: Špela, na Rožniku ni nobenih iztirjencev, vsaj nisem še slišala za njih! Mislim, da se lahko mirno podaš tam naokrog, boš videla, koliko zariplih tekačev se podi gor in dol po Rožniku in Tivoliju. Ena lanska Poletovka je enkrat rekla, da Ljubljančani sploh ne vejo, kaj imajo (se spomniš, Tjaša? :wink: ). Pa še prav je imela! Kar pogumno pojdi, mi vsi ti bomo zavidali, ker se ti do Tivolija ni treba pripeljati z avtom...
 bojanm
Jest ne zavidam,tud sam pride peš!
Uporabniški avatar
 lunca
bojanm napisal/-a:Jest ne zavidam,tud sam pride peš!

OK, OK, bomo pa še tebi zavidali! :P :P :P
 bojanm
Zdej mi je pa nerodn :oops:
Uporabniški avatar
 lunca
Zakaj ti bo nerodn, če si iz centra doma? Bod ponosen na to! :lol: :lol: :lol:

P.S.
Zdej sva pa že skor za v peskovnik :?
 dpop
AD program... programi so za računalnike, ne za ljudi

AD odvisnost... poskusiš, začneš po malem, povečuješ dozo,
postaneš odvisen, potem pa samo še "overdose"...
(Minister za zdravstvo opozarja. Prekomerno tekanje lahko resno
ogrozi vaš prosti čas)

AD varnost... jaz živim že 38 let v Ljubljani... pi**arije se dogajaj
v CENTRU MESTA... kjer se še jaz pri svojih 192cm ne počutim varno...
Rožnik pa... hmmmm... veverice, (p)tiči, kakšen jež... pol se pa že neha...
so pa baje ježi zeloo živčne živali... kakšen včasih tudi "iztiri"

Takole.... če ji pa sedaj nisem vzel vso voljo do teka... :wink: 8)

1587 Darko

P.S. Ajaaaaa.... khm, khm... punca je še frišan, pa ne ve da se
mi tudi hecamo.... no, pa se za konec malo zresnimo...

Najboljši je tisti program ki si ga napišeš sam. ZA SVOJE TELO.
Tečeš pa lahko tudi po Tivoliju, ali pa na letnem telovadišču
(zraven kopališča Ilirija)... če je pač odprto...

Ja, takle mamo....
 Nataša
dpop napisal/-a:so pa baje ježi zeloo živčne živali... kakšen včasih tudi "iztiri"

ja, našemu Smiljanu se je na trenutek čist odfeclal :roll: :lol:

Bojanm in Lunca, če gresta v peskovnik, prej zrihtajta avatarje, da vaju ne bomo zamenjali s kakšno drugo osebo :lol: :lol: :lol:

Glede Rožnika pa - res ni nobenega problema!!! če imaš pa RES slab filing (a RES ni potrebe po tem), se boš pa mogoče bolje počutila s kakšnim majhnim sprejčkom v roki, za vsak primer. Sama sem pozimi ponoči tekla z enim alarmom, s katerim se da fino piskat, da potencialnega psihiča zadane kap, še preden uspe kaj ukrenit :lol:
 bojanm
Lunca,če obljubiš,da ne boš potičk podirala :lol: ,drugač bo prišlo do :argue: .To je tko k je en reku"Moja žena je še zmeri otročja,vedno k se v bani kopam priteče v kopalnico in mi vse ladice potopi"Zdej pa bolj resno kdaj gremo tečt????
Uporabniški avatar
 kustus
:lol: LP :D

Špela mi poletovci :wink: smo vsak ponedeljek in sredo v Tivoliju pa se pridruži :oops: . Vseeno pa je tam veliko tekačev :lauf: tako da ne boš sama :?: da bi te bilo lahko :P strah.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA