Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 _layra
LEPO POZDRAVLJENI!

Sem kandidatka na fakulteti za šport. Čez teden dni imamo sprejemce in ker me je preverjanja motoričnih sposobnosti zeloooooo strah, vam pišem, da mi morda pomagate s kakšnim nasvetom, ki mi bo dal psihično in fizično moč :).
Veliko straha imam pred tekom vzdržljivosti (2400m), ker me tek po atletski stezi utruja veliko bolj kot tek po parku. A morda kdo ve, če so predvajalniki glasbe dovoljeni med tekom?

Hvala vsem za odgovore!

LP, layra
Uporabniški avatar
 tomaz ny
To ni noben bau, bau.
Malo treme je dobro imeti, ni pa dobro biti paničen. Valjda si športnica in si navajena takšnih in drugačnih situacij, kjer se moraš izkazati...
Mislim, da ni prepovedano teči z glasbo, vendar še nikogar nisem videl, da bi tekel z slušalkami.
Valjda te ni strah teči na 100m, skočiti v daljino...Cooper je itak na koncu, do tedaj se boš pa že sprostila, ker boš ugotovila, da to ni noben bau bau. Pa ne preveč poslušat komentarjev, kot npr.: lani je bilo toliko in tako...
Vsako leto je drugače, ker je pač vsaka generacija drugačna. Pa ocene ti tudi veliko prinesejo, tako da če si pridna v šoli, je lahko en velik plus.
Saj bo. :wink:
Srečno
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No pa vseeno to je samo 6 krogov in si v cilju . sam tečem vsaj dvakrat nateden po 15 krogov in mi kar gre.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA