Pa tisi meni RUNNERSTRONG man, ko imaš tako vztrajnost.Upam, da bo ta vztrajnost prinesla uspeha tudi pri samem holesterolu, ki te daje?
Ali pa ga že počasi zmanjšuješ, držim pesti da ga!
Ko pa boš dobil te zapestnice pa sem jaz takoj med prvimi kandidati, ki bodo kupili to zapestnico.Si pa raje kako pivo manj privoščim, ali kak obiski gostilne manj, pa bom vsaj imel občutek, da je del mojega denarja šel v organizacijo, ki se bori prot tem hudiču

, ki mu je ime rak to je šit od šita!
To bolezen je preživel tudi Filipid, in vem kaj je dal skozi.Seveda je on imel levkemijo in se je nekako spacal skozi.
Mislim, ko človek preživi kaj tako hudega tedaj se še bolj zaveda kaj pomeni samo zdravje in da tisti denar nima popolnoma nobene vrednosti.
"SAMO ŽIVLJENJE JE PONAVADI NIČNO,
A BREZ ZDRAVJA
JE ŽIVLENJE ŠE BOLJ NIČNO!"
Sam sicer nisem doživel še kake take podobne hude bolezni.No razen pljučnice v mladih letih, in do pred petimi leti nekaj prehladov pa še kako malenkost bi se našla.
Ampak sedaj sem vsako jutro vesel, da vstanem zdrav, in da grem lahko novim izzivom naproti, ne ciljem izzivom.Kajti, ko ima človek pred sabo cilj, je to pomeni konec poti.
Za ciljem ostane mrtvilo.A ko rečeš da imaš pred sabo še dolgo, dolgo pot in veliko postaj vmes potem je stvar veliko lažja in lepša.
No dosti filozofiranja.
Lepo se imej RUNNER-u moj, in bodi v cvetju!
ČAO!
TOMAŽ ZUPANČIČ
...danes je tvoj dan, izbira je tvoja...
http://www.adolimpik.com/