Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Poldi
Par dni nazaj sem odkrila vaš forum in mi je še v dodatno vzpodbudo.
Redno tečem šele dva meseca, napredek je kar dober, lahko grem že
čez 10 km skupaj, vendar počasi. Tečem v glavnem po Golovcu, ki mi je odkritje stoletja. Največkrat startam pri Fužinskem mostu in grem po PST. V klanec čisto počasi - 10 minut na km, po ravnini pa dobrih šest minut. Sicer kilca ni šla še nobena dol, ampak počutim se pa bomba. V jeseni se bom udeležila kakšnega krajšega teka, da vas malo spoznam.

Zdaj grem sicer na dopust za dva tedna, potem pa dobrodošla tudi kakšna sotekačica, ker fantje ste verjetno vsi prehitri. Kaj pa drugi začetniki? Pohvalite se še vi z napredkom!
Poldi
Uporabniški avatar
 Pepino
Poldi napisal/-a:Zdaj grem sicer na dopust za dva tedna, potem pa dobrodošla tudi kakšna sotekačica, ker fantje ste verjetno vsi prehitri. Poldi

POLITICNO
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Uporabniški avatar
 Poldi
Nič politično.
Gor si preberi moje čase in če greš tako počas greva jutri zjutraj.
Zdaj pa da vidimo tvojo politiko. Haha, pa še sobota je...
Poldi :lol:
Uporabniški avatar
 kustus
Čao

No lepo da si nas otkrila. Ko prideš z dopusta se ti pa z ženo enkrat pridruživa. Samo čas bo treba uskladiti in seveda zborno mesto.

Lep dopust
Uporabniški avatar
 Poldi
Dobro, Kustus.
Pridem konec meseca v nedeljo, potem pa sem zelo za.
LP
Poldi
Uporabniški avatar
 kustus
ČAO

No tudi midva se vrneva z dopusta 31.07.

Pol se pa zmenmo za en IZI tek saj je moja zelo počasna.

:oops: :oops: :oops: :P :P :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 Poldi
Moj bo pa kar doma, mogoče ga še kdaj prime tekaška mrzlica.

Velja za IZI varianto, vidva kar določita kraj in uro.
Tako, da bo za vse optimalno. Trenutno je na mojem koledarju še prazno od ponedeljka do četrtka, lahko zjutraj, zvečer, kadarkoli.
Jutri grem še na Debni vrh iz Zaloga za slovo od domačih terenov.
Smo pa usklajeni glede dopusta, ni kaj. Da ne gremo mi skupaj na dopust? :roll: :D
Poldi
Uporabniški avatar
 kustus
Čis možn mi gremo na Cres.

:wink: :wink: :wink:

P.S.
Tud moji domači kraji so bli včasih Debni vrh nad Zalogom.

:oops: :oops: :oops:

No se dogovorimo ko se vrnemo.

:P :P :P
 anin
Zdravo Poldi,

tudi jaz sem čisto nova na forumu. Ampak presenečaš me, ker po dveh mesecih kar veliko pretečeš. Jaz tečem tri mesece in sicer po šoli teka iz poleta, ampak sem počasna, pa še krajša v kilometrih. kar se tiče kilogramov tudi meni niso šli dol, ampka počutje pa tudi moje OK. Nehala sem kadit in sem mogla nekaj za sebe naredit, če ne bi moral doma vrata širit. :oops:
No ja tako pač je, da sem se odločila za zdravo življenje... :P
Se bom pa malo pohvalila, da sem sodelovala na dobrodelnem teku žensk v Tivoliju.
:)
lep pozdrav vsem na forumu
Uporabniški avatar
 pegaz
Poldi, anin, Pepino, dobrodošli na forumu!

Poslušte Kustusa, on je že kar nekaj rekreativnih km skup spravil ;)

Sicer pa vam kar dobro gre. Naj tako tudi ostane, pa pridite vsi skupaj na katerega od treningov ali tekov TF!

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
O Pegaz a si že pritekel z Rožnika. Moj sin, ki je bil danes z menoj in prvič na teku je bil čisto navdušen. Menda se bo prijavil na forum, samo ne smem ga silit. Celo prepovedat mu moram (kot si svetoval) in rezultat bo tu.
Uporabniški avatar
 pegaz
He he AndrejaT

Lepo vaju je bilo srečat v rožniškem gozdu! Skoraj kot da bi se zmenili.
Ti juniorju kar lepo prepovej TF, skupaj s fitnesom, šolo/študijem in kakršnim koli fizičnim delom doma. Samo televizijo lahko gleda, računalniške igrice špila in se s sladoledom baše. Boš videla, uspeh ne bo izostal! ;)
(Reverzna psihologija na delu PRESS)

Sicer sem pa na Bajerju srečal še GregorjaB, na rekonvalescentnem teku po včerajšnjih 100km LJ-Koper. Stara garda TF še ni za odpis! Sam pišete pa res bolj malo... :)

Kmalu spet kaj na svidenje,
in pa seveda
Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Hvala PEGAZ na zaupanju in mojih KM.

Se bom še bolj trudil.

ČAO

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 Poldi
No, sem že z dopusta in vse lepo pozdravljam!

Danes zjutraj že bila na Golovcu. Kustus - kdaj lahko gremo torej mi trije na en pogovorni tek? Jaz se lahko zaenkrat še zelo prilagodim glede časa, na izhodišče pa se lahko pripeljem z avtom.

Anin, mi gre še kar mogoče zato, ker nisem začela tako zelo z nule. Se drugače še kar potrudim sem pa tja na odbojko, gorsko kolo ali pozimi na bazen na FŠ. Pa sem pa tja v hribe. Pa tudi s kilami ni tako hudo.
Upoštevaj tudi, da sem napisala čase in razdalje, ki držijo le, če se maksimalno potrudim.
Čestitam ti zaradi kajenja!!!

Poldi
Uporabniški avatar
 strelec30
Vse lepo in prav,ampak ne se preveč obremenjevat s kilometri. Raje se navadi redno laufat, ker preveč kilometrine na začetku lahko prej škodi kot koristi.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA