Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Z*
#838
Najprej čestitke Poletovcem in Poletovkam za uspešno sezono - Pia si menda izdeluje vitrino za vse medalje in Pokale, ki jih je letos pritekla :lol: . Priznam, da sem vas na prireditvah takole od strani opazovala z dobršno merico zavisti (zdrave), saj sem se tudi sama 2x prijavila, a nisem imela sreče pri žrebu. Torej, sezona je za vami, obveznosti do Poleta ste opravili (2 člana sta menda zatajila?), mene pa zanima, kake načrte imate za naprej. Boste še tekli? Kje? Kam vas bo peljala športna pot? :?:
Uporabniški avatar
 ero
#840
Hoj in hvala za čestitke. Vse čestitke tudi tebi za uspešno sezono! Upam, da ti bo šlo pri prijavi v tretje rado! Seveda upam tudi, da bojo pri Poletu prihodnje leto imeli tekaško ekipo.

Odgovorim pa lahko seveda le zase. Vsekakor bom tudi v letu 2004 nadaljeval s tekom, ker letošnji cilji še niso izpolnjeni, da o novih ne govorim :) Člani ekipe se bomo gotovo še družili, dobivali in skupaj trenirali ter hodili na prireditve. Hkrati pa bi rad - z vašo pomočjo - naredil tudi kaj za še večjo popularizacijo teka in pomagal tistim, ki se teka šele lotevajo.

Idej je kar nekaj - od informativnih (koledar prireditev, razširitev funkcionalnosti tega foruma, ...) do čisto operativnih (samoorganizirani skupinski treningi, sodelovanje z mediji, ...).

Dela je torej dovolj, volje tudi. Ne bojim se, da bi se razgubili. Ne, še bomo tekli :)
Uporabniški avatar
 mitsch
#850
Ne razumem popolnoma, o čem se tukaj pogovarjata. A v Poletovo ekipo se lahko prijaviš in si izžreban? Ero na pomoč...:)

Taka ekipa me pa zelo zanima, a je to že društvo?
Uporabniški avatar
 ero
#852
hoj,

takole je:

- na začetku leta pošlješ prošnjo s kakšnim 'tehtnim razlogom' na Polet,
- mogoče si izžreban ali izbran - odvisno od žreba, volje urednika, tvojega prostega spisa, ...

vsaj prvi dve leti (lani in letos) je bilo tako. za prihodnje leto vedo pa le Poletovi uredniki (in še oni mogoče ne čisto natanko :) ). stvar je odvisna tudi od zunanjih dejavnikov (uredniška politika, sponzorji, ...)
Uporabniški avatar
 miro
#858
ERO
Lepo , da še naprej kuješ načrte za že sedaj "najboljši " forum , vsaj po
mojem mnenju.
Vidi se , da se forumu pridružujejo resnični ljubitelji teka , kolesarstva in ostale rekreacije, kateri si tudi nesebično delijo svoje izkušnje in vedenja na različnih področjih.
Upam , da se bo kvaliteta foruma še naprej dvigala ,za kar gre zahvala tudi tebi , kot moderatorju in seveda vseh sodelujočih.
Jaz osebno sem zelo vesel , da sem član tega foruma in z veseljem ga pregledujem vsak dan!!

Lp
Mirp
Uporabniški avatar
 MihaPR
#870
ziv,

se pridružujem čestitkam za ekipo in forum,sam sem napmreč kolesar,tekač in rekreativec začetnik in mi taki forumi res prav pridejo. upam, da se cimprej spoznamo na kakšnem treningu ali prireditvi :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA