Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 tommi
Če bo vse po sreči, bom v nedeljo odtekel svoj prvi uradni tek :) In sicer po vsej verjetnosti se odpravljam v Sežano, kjer bo gorski tek v sklopu gorskih tekov Primorskih novic! Dolžina je 3200m višinske razlike pa je ce se ne motim 274m!

Mislim, da je pravšnji izziv za začetek!
Uporabniški avatar
 spehovka
Vsekakor pojdi, Kokoška se mi zdi prava za začetek gorskih tekov. Ravno prava razdalja, da te vzpon psihološko popolnoma ne "podre". Potka ves čas lepo po gozdu, ni pripekajočega sonca, proga se ves čas nežno vzpenja, na vrhu razgled in za vse ljubitelje jote in podobnih gorskih specialitet, planinska koča. Dober izbor!
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Tommi glej da se bos odrezal kot se sika..

Prve ne pozabis nikoli.

LP

KUSTUS

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
 tommi
se bom potrudu po najboljši močeh! Niti ne vem do kje se lahko spustim :) Ker to bo moj prvi preizkus, do sedaj sem tekel le sam, ali pa s kolegom! Bomo videli! Upam da bo šlo!

lp

p.s. vas sporocim po teku, kaksen je bil rezultat (ce bo pod pricakovanji, ga bom rajsi kar izpustil :)
 Ninocka
Teči, da boš užival...Bolje na začetku imeti slabše rezulate, boš kasneje bolj užival pri izboljševanju. :wink: :D
 miška
ojla!

mene pa zanima, če mi lahko kdo pošlje razpis za omenjeno tekmo.

naj,naj hvala

lp
Uporabniški avatar
 milkec
tommi napisal/-a:se bom potrudu po najboljši močeh!

Ti samo pridi v cilj in boš kilometrsko dosegel isti čas kot vsi ostali in boste potempatem vsi zmagovalci! :wink:
 tommi
tommi napisal/-a:Če bo vse po sreči, bom v nedeljo odtekel svoj prvi uradni tek :) In sicer po vsej verjetnosti se odpravljam v Sežano, kjer bo gorski tek v sklopu gorskih tekov Primorskih novic! Dolžina je 3200m višinske razlike pa je ce se ne motim 274m!

Mislim, da je pravšnji izziv za začetek!

hm, po premisleku, sem se odločil, da še za malo časa prestavim svoj prvi uradni tek, ker sem v zadnjih dneh začutil manjše bolečine v gležnju! Upam samo da ni kaj resnega!
Uporabniški avatar
 kustus
.lp

pametno :P treba poslušati svoje telo in ne :o navrat na nos :twisted: samo zato da se dokažeš :evil: sam sebi škodovati.

pa drugič ko bo vse o.k.

:laola :laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No tudi jest sem prišla do dneva D saj bom šla v ponedeljek na prvo uradnotekmo in to v Umag na 5,8km.

Upam, ne, VEM da bom zmogla, vam javim kako je bilo.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No pa je prišel ta dan, vse potrebno za moj prvi tek sem dala že v torbo, samo še zajtrk in gremo na pot proti Umagu.

Zelo sem ponosna da je prišlo do tega da grem na start uradnega teka.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
 tommi
poročaj kako je bilo, jaz upam da mi bo kmau uspet it na prvo tekmo :)
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No ker je pozno bom jutri strnila vse božanske občutke moje prve uradne tekme. Bilo je FUL KUL.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Kako je bilo sprašuješ, no za prvič da sem prebila led kar dobro. Ampak nemorem verjeti da lahko na morju tečeš v hrib, skoraj skozi je bilo na gor se mi zdi.

Toda po vseh mukah nemorem opisati občutka kako je bilo ko sem zagledala CILJ ma NORO misliš da bi lahko poletel in se kar zapodiš skozi čepral sem bila tik pred tem že kar dodobra utrujena.

Ampak sem zmogla in še bom.

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA