Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Xrock
Živjo,
Faks za šport so poleti zaprli, Tivoli menda tudi - vsaj do septembra. Kdo ve kje bi se dalo odplavat (ne namočit :) ) v kakšnem 25 metrskem bazenu nekaj dolžin?

Sem namreč ugotovil da ful lažje in z manj problemi s koleni tečem, če vmes še kdaj malo odplavam. Pa mogoče mi rata celo na Bohinjski Triatoln jit.

hvala za info in cd

Rok
 lona
Živjo, to pa tudi mene zanima! Da je postavljena proga in da se da plavat - ne namakat, in da ti ne skačejo ravno na glavo :shock: . Upam, da kdo to ve... :D
Hvala! lp
 Warp
Zivjo, ponovno so odprl bazen Vevče. Je zelo primeren za plavanje, ker ni naguzvan, sploh nočno kopanje ki je od 20h do 22h. Ima en 50m bazen in en al 2 manjsa.
Celodnevna karta je 700-800SIT nocno kopanje pa stane 600SIT. Za vikend se vse podraza za 100SIT. Skratka dost ugodno.
Veliko uzitkov v cofotanju

LP Warp
Uporabniški avatar
 potepinko68
Tudi jaz bom dodal svojo izkušnjo s plavanjem. Neverjtno pomaga mojim kolenom..
Uporabniški avatar
 Poldi
Warp, pa slučajno veš, kdaj zjutraj odprejo? Pa če so postavljene proge?
LP
Poldi
Uporabniški avatar
 miro
V nedeljo bosta že pred osmo uru zjutraj postavljeni dve progi, za" naše triatlonce" lahko pridete na del druženja ob skupinskem triatlonu.
Lp
Miro
 lona
Živjo! :D
Sliši se super. Ob moji vneti ahilovi tetivi bo tole prav prijetna športna popestritev. Sem čisto nesrečna, ker ne morem teči, pa hribi mi tudi od daleč mahajo..... Ali lahko pošlješ več podatkov, kje je ta bazen (na žalost tam še nisem bila :oops: ....) in podobne info? Triatlon me je zanimal, a si časa zanjga še nisem vzela :oops: :(
Aja, pa še to? Kaj je to skupinski triatlon? :oops:
Hvala!
lona
Uporabniški avatar
 vidkul
Živjo!
Po mojem je bazen v Vevčah bol tko no. Je že dost zdelan itd. Po moje je bolje če plavaš na Kodeljevem, bazen ima novo školjko. Pa tudi voda je dost čista.

lp vid
 lona
Oj, hvala!
A imajo proge tudi? Se da plavat tudi kdaj zjutraj ali bolj pozno popoldan (npr. okoli osmih?)? Oz. kdaj je najboljše pridet, da se lahko naplavaš?
Uh, sem zahtevna... :oops:
... ampak vseeno hvala za vse odgovore... :cast:
En uživaški dan!
l.
Uporabniški avatar
 andrej_nov
sicer pa obstajajo še bazen kodeljevo (poleg gostilne pr jovotu) 50m, pa ilirija (25m) pa bazen od belinke pri šentjakobu (mislm da tud 25m). povsod je cena za popoldansko plavanje okol 800SIT.
 Joe
Danes sem bil ob 11.00 na bazenu v Vevčah. Čisto sam sem bil v 50 m bazenu. Super in malo dolgčas, ha, ha, ha... Bazen res ni "bog ve kaj", ampak saj sem prišel sem plavat.

Sedaj, ko imam natrgano mečno mišico in ne morem tečt, se bom pa izpopolnjeval v plavanju za kasnejši triatlon, a ne?

Čao

Joe, kdaj pa ga zjutraj odprejo?
Poldi
Uporabniški avatar
 me2u
Živjo,
tudi jaz ravno iščem kje v Lj bi se dalo plavat, tako sem tudi zasla na vaso stran in to temo.
Zanimajo pa me notranji bazeni, poznam samo Tivoli, slisala sem se za bazen na Fakulteti za sport, potem pa se ze ustavi.. :?

Kakšen nasvet? :)
Lp, Z.
 Joe
Če se ne motim se bazena na Vevčah odpre ob 9.00.

Živjo, plis, kje je ta bazen v vevčah? :oops:
Vidim, da je tole plavanje zaradi (po njih) zelo iskana zadeva. Je kdo, ki rabi še družbo? Tako, za vzpodbudo, da ne pobegnem prehitro ven? :wink: Glede na to, da bazen odprejo med tednom šele ob 9tih, pa da hodim v službo, je možna varianta le popoldan in med vikendom....
Če bom že kej boljše, bo po kakšni turi prijetno razplavanje.... in sprostitev.
En lep vikend - pa da ne bo koga zasnežilo tam v hribih.....(berem napovedi vremenarjev...)
lp lona

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA