Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Poldi
Brala sem razpis za Triatlon za vsakogar na Bledu. Kako v praksi to izgleda? Če se mi ne gre za uvrstitev - ali je dobra normalna oprema, ki jo ima vsak - kopalke, zmatran gorc... ali se kaj jezijo merilci časa, če te dolgo ni na cilj? Ali so med disciplinami kakšni odmori, da se v miru odcedi voda, ali je treba vmes hiteti? Se čas šteje skupaj ali vsaka disciplina posebej? So proge dobro označene, če zaostanem in ne vidim, kam zavijajo drugi? Dozdaj sem bila le na kolesarskem maratonu v Radencih na srednji dolžini in mi je bil všeč.
Mogoče se bo komu zdelo malo smešno, kar sprašujem...
Deževen pozdrav!

Poldi
Uporabniški avatar
 lojzeP
Edina težava bo le , če se ne udeležiš tekme :roll: :D

Sicer je vzdušje na tovrstnih dogodkih na zelo visokem nivoju.
Opema ni predpisana, zato tudi ti lahko prideš v poljubni opravi :wink:

Po tej tekmi gredo na progo še tekmovalci olimpiskega triatlona, kar pomeni, da prireditev traja še kar nekaj časa :idea:
Izgubiti se nimaš kje, ker vse discipline potekajo v krogih - čas se načeloma objavlja kot končni rezultat - nakateri organizatorji z večjo fleksibilnostjo pa objavljajo tudi "vmesne čase"

Dosti besed - sledijo le še dejanja :idea: 8)
 jernej
Nujna je čelada, pa na gorskem kolesu boš verjetno morala snet rogove na balanci, če jih imaš. Vse ostalo pa po izbiri, tudi odmori med disciplinami.
Lp,
Jernej
Uporabniški avatar
 Pepino
jernej napisal/-a:Nujna je čelada, pa na gorskem kolesu boš verjetno morala snet rogove na balanci, če jih imaš. Vse ostalo pa po izbiri, tudi odmori med disciplinami.
Lp,
Jernej

rogove snet :shock:
zakaj :?:
Uporabniški avatar
 miro
Meni je sodnik rekel , da je to nevarno orožje - če pide do nesreče.
Rogove lahko imaš , vendar ne smejo gledati (štrleti) pred balanco.
Če pa je malo ljudi pa ti lahko sodnik pogleda skozi prste , vendar se na to ne zanašaj.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 lojzeP
Rogove je potrebno sneti ( le-to zelo radi počnejo sodniki ), ker je to stvar pravil - se pravi; ni debate :roll:
Lahko pa oba konca rogov povežeš med seboj s selotejpom ali izolirnim trakom, kar naj bi tvorilo neko zaključeno celoto - to pa je dovoljeno. O detajlih tega početja nebi - taka je praksa, tako se dela, predlagam, da enako storiš tudi ti. :wink:
Veliko uspeha - se vidimo na tekmi :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA