Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Ninocka
Zanima me, če je v novembru oz. decembru kakšen maraton (opcija tudi tek okoli 50 km) v bljižini Slovenije oz. na dosegu s poceni letalskimi prevozniki. Ima že kdo izkušnje in/ali planira kdo zimski maratonski nastop letos?
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja Ninočka sva že dva saj kar se tiče novembra, obstja opcija v bližnji Italiji, že nekaj brskam v tej smeri.Tako da se bomo lahko domenili kaj več o tem na kakem teku, ali pa na giro de okolo Brda :lol: :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 tini
Tudi sam se odlocam za en pozen maraton.
Kandidati:

13/11 Monaco
20/11 Palermo
27/11 Firenze

lptini
 dragons
4/12 - Verona
Uporabniški avatar
 marathon95
tini napisal/-a:Tudi sam se odlocam za en pozen maraton.
Kandidati:

13/11 Monaco
20/11 Palermo
27/11 Firenze

lptini

Imaš i Reggio Emilia, početkom 12. mj. Solidna staza i broj trkača.
Pogledaj na :http://www.aims-association.org./Calendar.htm
 Ninocka
Hvala vsem za hitre info. :P Izbira je kar dobra. Kam gremo? :P (meni najbolj datumsko všeč Firenze in Verona)
Da malo zbudim temo, ki je malo že zaspala.
Namreč začel sem priprave na moj prvi maraton. Plan treningov sem si sestavil in tako je naneslo, da se bo moj trening končal nekje Decembra.
Zdaj pa nastane problem, nikjer ne morem najti organizacije kakšnega maratona v bližini Slovenije.
Prosil bi vas za pomoč.
Vsi, ki kaj veste o kakih terminih, prosim pomagajte.
:laola :lauf: :laola
nana napisal/-a:Hvalijo tudi Reggio Emilia. Mogoče se bo oglasil kdo, ki ga je pretekel in ti povedal iz prve roke :wink:

Kolikor se spominjam, je še bolj razgiban, kot Crikvenica :D
ZdravkoC napisal/-a:
nana napisal/-a:Hvalijo tudi Reggio Emilia. Mogoče se bo oglasil kdo, ki ga je pretekel in ti povedal iz prve roke :wink:

Kolikor se spominjam, je še bolj razgiban, kot Crikvenica :D

Če bi tekla tam, bi zagotovo vedela :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA