Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Xrock
Danes na Rožniku ste me skoraj "pregazili" :)

Vas je bilo pa kot Rusov. Nekdo mi je celo zaklical, naj grem pa še malo z vami, pa me po dolgem teku lihk ni veselilo, čeprov je bilo zraven par prov simpatičnih tekačic ;).

No ja, mogoče pa se kdaj prišlepam...
Uporabniški avatar
 runner
Yrock napisal/-a:...ni veselilo, čeprov je bilo zraven par prov simpatičnih tekačic...

napaka ... :-(
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Noi zdej ko je konc dopustov nas je zopet kar veliko in smo zato bolj opazni. PRIDRUŽITE SE NAM.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
 Benady
Ej Kustus, zakaj ti vedno ko nekaj poves potem zafarbas ( :oops: ) ?

:wink:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Ma sej tud na teku zmer farbam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ma nevem morda res nebom več uporabljal tega :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: smailija.

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
 tommi
kustus, kaj ti si v POLETovi ekipi al le tečeš zraven? tudi jaz bi se 1x pridružil, če ne drugače iz radovednosti ;) kok pa pretečete en večer?

lp
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

NO mi ta počasni pretečemo po cca 6 km, srednji cca. 8 km in tahitri 9,10 ali več KM. Jest sem padalka se pravi se poleg švercam. Pridite še vi.

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Uporabniški avatar
 kustus
tommi napisal/-a:kustus, kaj ti si v POLETovi ekipi al le tečeš zraven? tudi jaz bi se 1x pridružil, če ne drugače iz radovednosti ;) kok pa pretečete en večer?

lp

LP

Da jest sem v POLETovi ekipi in če si želiš, povabljen tako kot vsi drugi na naš trening imamo kar veliko padalcev . Vsak PON in SRE ob 18.50 pri kozolčku v Tivoliju.

:?: :arrow: :arrow: :arrow: :wink: :wink: :wink: :lol: :? :) :( :o
 tommi
pridem! :) Samo ne vem še točno kdaj! Danes grem sicer v Ljubljano, ampak imam drugačne načrte! Danes je ravno dan brez teka :) In grem mau "izzivat " ljubljancane v kosarki ;)
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Glej da nebo ostalo samo pri obljubi. Sedaj je že skrajni čas da premagaš ta prvi tek.

:wink: :wink: :wink:
 tommi
ja, sobota bo dan ko bom "premagal" svoj prvi uradni tek ;)

Danes je malo manjkalo pa bi ostal brez teka v soboto, saj sem imel bližnje srečanje s asfaltom pri košarki ;)

p.s. nepomembna informacija, ostal sem neporažen na ljubljanskih košarkarskih tleh ;)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA