Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 SOLEA
Hoj! Kako gre pri skupinskih prijavah? Moram počakat in se ne smem prijaviti prej ali je le popust pri plačilu startnine?
Uporabniški avatar
 alan
Ojla Solea!

Takole je ponavadi...

Prijavis se lahko prej, za placilo (cenejse) startnine pa je itak razpisan zadnji datum. Ce do tega datuma ne bo skupinske prijave :roll: potem pac placas redno (cenejsa tarifa ampak ne skupinska) startnino.

Ponavadi (Radenci letos) tisti, ki zbira skupinske prijave, posebej oznaci tiste, ki so ze prijavljeni preko spletne strani, da organizator ne vnasa dvakratne prijave za isto osebo!

Lahko pa se javis za zbiranje skupinske prijave in ne bos vec v dilemi :wink:
 Kozina
Ali imas v mislih ljubljanski maraton?

Jaz sem tudi prisel na to misel ob branju razpisa za ljubljanski maraton 2005 in sem poslal email na naslov organizatorja: info@slo-timing.com
---------------------
Subject: Ljubljanski maraton - startnina za skupine

V preteklih letih sem se prijavljal na vas maraton v okviru
skupinske prijave z znizanim zneskom startnine.

Kako je s tem letos? Prosim za odgovor.
---------------------
Odgovor je bil tak:

Spostovani.
Skupinske prijave ni vec.
Prijava je enotna za vse in je objavljena v razpisu.
Brez startnine za veliki maraton so tisti udelezenci, ki so pretekli 49. Pohod Ljubljana 2005.
Lep pozdrav.
OO
---------------------

Hm, al bi mogoce vseeno obstajala kaka izjema:) Recimo za tekaski forum, kot najvecja tekaska ekipa v Sloveniji:)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA