Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Hellou,
No jaz sem pa to soboto odteku prvi tek, in na prijavnici sem bil v dilemi al napišem Tekaški Forum kot klub, ali ne, na koncu sem pustil prazno, ker ne vem če se sme uporabljat :) ker sem še amater :)
Uporabniški avatar
 Vlajko
Prihodnjič to stori ponosno. Napiši "Tekaški forum". 8)
 Nataša
Črne pike za vse, ki ne napišete tekaški forum. Za tiste, ki napišete, pa zlate.
No, tommi, kaj bo - črna a zlata? :D
 bojanm
tommi,tud na rezultatu se bo poznal,če napišeš :TF) ,nekak lažje tečeš,tko mal za hec pa mal zares
Uporabniški avatar
 tekačica
V taki dilemi sem bila tudi jaz na medicinskem teku (na forumu sem bila prijavljena šele kakšen mesec, tako da nisem vedela kaj vse se dogaja, kaj se lahko in kaj ne). No pa mi je bilo na cilju resnično žal...Zmagala sem...pa so rekli brez kluba...pod stopničkami je pa sedela cela množica TF tekačov...pa me niso spoznal :--(
V naslednjo tudi jaz obljubljam, da bom napisala :TF) ... :rol: :rol: :rol:
 bojanm
Veš za kakšen aplavz :clap: :laola si bila prikrajšana,pa naslednjič
Uporabniški avatar
 tekačica
bojanm napisal/-a:Veš za kakšen aplavz :clap: :laola si bila prikrajšana,pa naslednjič

Zavedam se, zavedam...Če bi bilo mogoče, bi zavrtela čas nazaj in napisala na prijevnico pod klub :TF) ...ampak se tega na žalost ne da :-((

Ja NIKOLI VEČ NE BOM PUSTILA RUBRIKE S KLUBOM PRAZNE. OBLJUBIM!!! :wink:
 tommi
Nataša napisal/-a:Črne pike za vse, ki ne napišete tekaški forum. Za tiste, ki napišete, pa zlate.
No, tommi, kaj bo - črna a zlata? :D

naslednjič bo zlata - za prvi tek se pa ne da pike :)
 tommi
tekačica napisal/-a:
bojanm napisal/-a:Veš za kakšen aplavz :clap: :laola si bila prikrajšana,pa naslednjič

Zavedam se, zavedam...Če bi bilo mogoče, bi zavrtela čas nazaj in napisala na prijevnico pod klub :TF) ...ampak se tega na žalost ne da :-((

Ja NIKOLI VEČ NE BOM PUSTILA RUBRIKE S KLUBOM PRAZNE. OBLJUBIM!!! :wink:

Tudi jaz ne! Ker zagotavljam da bo že naslednji tek boljši tako po uvrstitvi kot po rezultatu ;) No sedaj pa me čas preganja (bo potrebno it počas teči)
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No tudi jest sem nas začetku z malo sramu pisal klub, sedaj pa ko sem na teku z velikim veseljem in ponosom napišem TEKAŠKI FORUM in pa komaj čakam da dobim dres TF in bom tudi navzvem TF.-jevec
Uporabniški avatar
 želva
Jaz imam problem da sem že v enem (al pa dvema) društvu pa bi rad tekel zanj in za forum pa na prijavnici zmanjka prostora pol pa napišem ime društva in na koncu TF, razen če mi plačajo štartnino :wink: al pa je uradna tekma. LP
Uporabniški avatar
 Junc
črna pika zame. Na LJ maratonu nisem vpisal kluba :x

kdaj se bodo kej nabavljali dresi TF?
 bojanm
To lahko še storiš,Junce in spremeniš črno piko v zlato :lol: kot pravi Nataša

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA