- 30 Avg 2005, 11:41
hoj,
te dni poteka v španskem San Sebastianu svetovno atletsko prvenstvo za veterane. udeležuje se ga tudi 19 slovenskih veterank in veteranov. s pomočjo seznama, ki smo ga prejeli po faksu z Atletske zveze Slovenije, bom poskusil spremljati nastope in dosežke naših. kakega preglednega urnika na domači strani prvenstva žal ni, kar pa glede na obsežnost prireditve ni nič čudnega.
za začetek vesela novica o drugem mestu Branka Vivoda:
te dni poteka v španskem San Sebastianu svetovno atletsko prvenstvo za veterane. udeležuje se ga tudi 19 slovenskih veterank in veteranov. s pomočjo seznama, ki smo ga prejeli po faksu z Atletske zveze Slovenije, bom poskusil spremljati nastope in dosežke naših. kakega preglednega urnika na domači strani prvenstva žal ni, kar pa glede na obsežnost prireditve ni nič čudnega.
za začetek vesela novica o drugem mestu Branka Vivoda:
Vlado Lipovšek napisal/-a:BRANKU VIVODU SREBRO
San Sebartian – Špansko mesto je bilo prizorišče Svetovnega veteranskega prvenstva v atletiki. Kot je že v navadi, se slovenski atleti vedno vrnejo s kakšnim odličjem. Tokrat je zanj poskrbel ponovno Celjan Branko Vivod, ki je osvojil srebrno odličje v skoku v višino. V hladnem in vetrovnem vremenu, ki ga je spremljalo tudi deževje, je preskočil 154 cm in zaostal samo za sijajnim Nemcem Spielfoglom. »Zelo sem zadovoljen s kolajno, saj sem bil letos kar precej časa poškodovan in še sedaj čutim bolečine v kolenu. Ker sem pred tremi tedni preskočil 160 cm sem podoben rezultat pričakoval tudi tokrat, vendar vremenske razmere tega niso dopuščale. Tudi ostali so dosegli nekoliko manj od pričakovanega«, je dejal po tekmi bivši jugoslovanski rekorder Branko Vivod.
Nazadnje spremenil ero, dne 31 Avg 2005, 07:30, skupaj popravljeno 1 krat.