Ok, mam problem. zaradi butastega urnika mam cajt za tect samo v poznih popoldanskih in vecernih urah, takrat ko je tema. moji najdrazji mi pa ne pustijo tekat v temi po lj. in njim na ljubo sm se prisiljena začet posluževat mojih predragih krogov

No in zdej sprasujem koga ki mi zna odgovorit na par vprasanj o atletski stezi na DIF-u.
1. Sej lahko pridemo tud "zunanji" a ne... Mislim tisti k nismo z DIF-a al pa kakorkoli drugače povezani z DIFom a ne...?
2. Kolk dolg je en krog...? sej je 400 m a ne?
3. A če pridem bolj proti večeru je zihr da ne bom vletela na vaje študentov...? Predvidevam da takrat nimajo vaj...
4. Kdaj zaklepajo...? Sm slišala za primerek ko so eni plezal čez ograjo ker je bil vhod že zaklenjen, jst pa nočem glih tam prespat.
5. Kolkor sm vidla takrat ko sm šla mimo so vsi tako hitro tekli zdej me pa zanima če se najde tud kakšen bolj počasen tekač da ne bom edeni polž tam.
drgač sm pa po zgoraj napisanih predlogih že najdla eno idealno potko za tekat, sam jo zdej na žalost ne bom mogla dosti uporabljat vsaj do naslednjega semestra. Ful mi je všeč sprehajalna potka ob kristalno čisti Ljubljanici ob Štepanjskem naselju pa Fužinami- tja do grada na Fužinah sm šla pa je blo prav super, pa še moje male pernate prijatelje (račke) sm lahko občudovala