Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 landlord
Pas za številko.

Rabim informacijo kje se ga da kupit v okolici Ljubljane.

Če pa slučajno take štacune ni (bil sem namreč v Hervisu, Giga Sportu, pri Čerinu, v Bauerju, V Tivoliju,...) bi prosil za kako mal bolj podrobno fotko od tega pasu. Da si ga iz kake odslužene torbice naredim sam....

lp,LL.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Torej, če prav razumem bi mel pas na katerem bi bila številka in bi jo potem enostavno menjal iz sprednje na zadnjo stran in obratno.

Spomnim se, da sem videl eno preprosto rešitev, daš elastiko za "gate" okol pa pripneš z "varnostnimi zaponkami" oz. knoflami :)
Uporabniški avatar
 Matevz
Tiste številke, ki jih kao kupiš so smiselne samo, če so take da imaš številko pripeto z gumbi na potisk (kot npr. pri bundah preko zadrge). Ampak jaz tistim nisem preveč zaupal.

Zato si jo z lahkoto narediš sam. Najenostavneje je da daš tako kot je Miha napisal elastiko za gate, jo zavežeš na primerno dolžino in s knoflami pripneš številko.

Lahko pa se greš malo bolj sofisticirano in kupiš malo širšo elastiko in plastično sponko (tako, kot je pri rukzaku za pas okrog pasu zapet) in zašiješ ter ponovno uporabiš pristop s knoflami. Bistveno pa je da se preveč ne ukvarjaš s takimi malenkostmi. Raje treniraj :D
Uporabniški avatar
 landlord
Hvala, sem vidu raznovrstne udejanjene ideje na sprintu v Portorozu. Tud to z elastiko.

V soboto na Bled bom sel z navadno iz tabelih gat.

Za Ironmana bom pa nabavu uno za Dolce Gabbana gate. :lol:

Mal heca more bit. Taprvic na Olimpika, cel teden nekej boleham, dres pride po posti jutr zjutrej ce bo vse po sreci. Plavanja nisem treniral, bicikliral ogromno, tekel tud. Upam, da ne bom prevec zmatran po prvi menjavi.

lp,LL.
Uporabniški avatar
 Matej
Pusti gate v omari, :shock: elastiko namreč dobiš skupaj s številko od organizatorjev. Mislim, da kar večina tekmovalcev uporablja kar to.

Kar se pa dresov za triatlonce tiče. V http://www.veb-company.si/ imajo 40% znižanje. Imajo tudi od Orce, ki so baje kar kvalitetni. Jaz sem že nabavil. 8)
Uporabniški avatar
 Matevz
Plavanje je pač nujno zlo in edina pot, da prideš do bicikla.

Se pa pri plavanju uporabljajo itaq drugi deli telesa, tako, da nič ne skrbi. Ko prideš na kolo boš malo zadihan, pa še to sigurno bolj od menjave, kot od plavanja. V menjavi nareč pulz kar konkretno zraste, ampak potem na biciklu se pa umiri (vsaj do prvega klanca :D)
Uporabniški avatar
 landlord
Hvala za nasvete. Se mal pa bom v zoni.

Stalker.press :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA