Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Leon
Pozdravljeni, uporabljam Polar merilec utripa model S 720i.

Pojavlja se mi problem pri kombiniranem treningu, ko treniram dve disciplini ali vse tri na enem treningu.Recimo, da plavam, potem kolo in kasneje pri teku se mi štoparica ustavi, kljub temu, da imam nastavljeno na basic use.
Dogaja se mi tudi, da grem teč in se mi ustavi po par minutah, potem zopet poženem z rdečim gumbom, laufa en čas in se zopet po 45 minuti ustavi.
Je pa nastavljena na basic use in na bike funkcijo in auto start za kolo.

Kje bi lahko nastavitev popravil, da bi lahko opravil trening ali tekmo vseh treh disciplin in bi polar vse beležil.

Hvala za pomoč.
 zslanic
Autostart bike opcijo spremeni na off.

To, da se ti po 45min ura sama ustavi, se ne bi smelo zgoditi, razen v primeru, ce takrat nehas kolesariti in imas autostart opcijo vkljuceno.

Pozdrav in srecno,

Z
 Leon
Hvala za nasvet, bom poskusil, vendar mislim, da če bom imel funkcijo auto str. izključeno, ko bom šel iz plavanja na kolo, mi polar ne bo avtomatsko, ko bom začel gonit, pričel z merjenjem hitrosti in kadence, kako pa v tem primeru.

Hvala.
 zslanic
Kadenca in hitrost se ti bosta avtomatsko zacela meriti, ko bos sedel na kolo. Seveda pa moras na zacetku uro nastaviti tako, da bo merjenje kolesarskih funkcij vklopljeno (torej tudi med plavanjem in tekom).

Pozdrav,

Z

PS: Se nekaj - ce med treningom ne uporabljas kolesa, izklopi merjenje kolesarskih funkcij (bike off). Zraven prihranka spomina ti to zna resiti tudi tezave z avtomatskim prekinjajnjem merjenja zaradi kaksne interference.
 Leon
Najlepša hvala za nasvet ; zslanic;, bom oboje poskusil in uporabil, lep pozdrav.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA