Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Vlajko
Bom povedal čez dober teden(upam, vsaj). :wink:
Uporabniški avatar
 alan
Jaz sem nameraval na ogled proge v zacetku naslednjega tedna. Po krajsem premisleku z enim nasprotnomisljenikom sva ugotovila, da to ni najbolj pametna ideja...

Prebijanje cez celotno dolzino Dunajske skozi mljon semaforjev nima nobene forme... :? Najbrz ne bi bilo podobno teku, Dunajsko ze itak poznam...

Skratka... kar se mene tice... ce jo bom tekel, jo bom na dan maratona... :D
 Marinka
Najprej sem bila skepticna zaradi spremembe proge, saj se mi je zdelo, da je bomo mogli predihati zaradi prometa in rdecih semaforjev. No, ze pri prvem teku sredi avgusta se je pokazalo, da se ob primerni hitrosti teka po Dunajski in Slovencevi spretno izognes tej pasti.

Ze dvakrat se mi je torej zgodilo, da te na dobrih 8 kilometrih proge semafor ustavi kvecjemu dvakrat, skupaj za 20 sekund. In to brez prekrskov! Hitrost teka je za vas, natrenirane geparde, najbrz prepocasna: 5 minut, 20 sekund za km oziroma malo cez, ampak velja poskusiti. Mogoce ze to soboto, ko bo vreme se kar.

LP
Uporabniški avatar
 LILA
Del nove trase od štarta do Bovlinga v Dravljah sem krenila dva petka nazaj ob 23 uri. Probajte ni toliko prometa, osvetljeno je dovolj, v roki pa sem imela tudi svetilko, če bi bila kriza.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA