Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Letos me je prešinila iskrica, da bi mogoče probala maraton. Do zdaj sem že 3 x tekla LJ polmaraton, letos tudi že dva polmaratona( Umag in Celje-dan državnosti) in nekaj tekem s krajšimi razdaljami od 8,5 do 13 km.
Moram povedati, da moje športno življenje ni sestavljeno samo s tekom, temveč veliko kolesarim( razni maratoni - od 100 km do 150, med njimi tudi Franja 156 km. In že četrto leto s kolesom na morje LJ-PULA-PREMANTURA v enem dnevu in ne manjka mi letos tudi kolesarskih vzponov kot prireditv ali za trning (Vršič, Mangart, Geoss, Bohor, Trdinov vrh..).Zelo rada se podam kakšen dan v hribe.
Prosim ne me narabe razumet, da se kaj hvalim ampak pride tenutek, ko pomislim, da bom zmogla in zatem pride oblak, ki mi podre vse upanje in mi da pomislit, da tudi 21 km ne odtečem brez muje, kaj se bo dogajalo še le do 42 km.

Prosim za resno pomoč in hvala že vnaprej.
Uporabniški avatar
 LILA
HVALA INOT

Sem prebrala to z nasmeško 42 km preden sem se spavila gor, da to napišem. Vendar se zavedam, da tudi za trening ni od muh preteči to razdaljo vendar psihično nisi nikoli tako obremenjen kot za tekmo.
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Saj greš 42km preteči, ne pa zmagati, torej se ni kaj za obremenjevati - 99% ostalih Zemljanov tega ne bo nikoli storilo :wink: .
Srečno na maratonu!
Uporabniški avatar
 LILA
HVALA TOMAZ NY

Še na misu mi ne pride zmaga, samo da pridem v cilj in da že prvi krog
odtečem v času, ki ga poudarjajo za prvi krog na razpisu 2,15 ure.
Uporabniški avatar
 MitjaG
nč razmišljat, samo laufat pejd pa bo.
Sam sem šel na prvi maraton ko še nisem prej pretekel nobenega polmaratona, pa je šlo.
Še največja težava mi je bila ker sem na začetku želel teči hitreje čeprav sem vedel da se moram šparat.
Uporabniški avatar
 INOT
LILA napisal/-a:HVALA INOT

Sem prebrala to z nasmeško 42 km preden sem se spavila gor, da to napišem. Vendar se zavedam, da tudi za trening ni od muh preteči to razdaljo vendar psihično nisi nikoli tako obremenjen kot za tekmo.

Te lahko malo psihično obremenim?Eno Laško 0,5 poleg vzami,pa ko prelaufaš v cilj mi ga pol lahko daš:ker bom takooo žejen.
Sploh ne dvomim,da ti zmoreš to. :D :D :D
Uporabniški avatar
 LILA
INOT UPAM, DA MU NE BO ŽE ROK PRETEKEL PREDEN BOM JAZ PRIŠLA DO CILJA.
Uporabniški avatar
 INOT
Ma že čutim,da ga bom spil z užitkom :wink:
Uporabniški avatar
 LILA
HVALA VSEM ZA POMOČ, PRVI KORAK JE ŽE NAREJEN

PRIJAVLJENA NA 42 KM.
Uporabniški avatar
 INOT
LILA napisal/-a:HVALA VSEM ZA POMOČ, PRVI KORAK JE ŽE NAREJEN

PRIJAVLJENA NA 42 KM.

To je prava beseda! :D
Samo na Laško pa vseeno ne pozabi :toast: :beer:
Uporabniški avatar
 LILA
NE BOM

AMPAK TI PA IMEJ V ROKI ZASTAVICO Z NAPISOM INOT, DA NE BO ŠLO LAŠKO V NAPAČNE ROKE.
Uporabniški avatar
 INOT
Jaz bom imel majico z napisom INOT :D
Pa če bo med tekom nastopila kriza se spomni na zadnji klanec pred Premanturo.Če si tistega zmogla,pol bo tud en maratonček mala malica zate! :wink:
Uporabniški avatar
 marathon95
INOT napisal/-a:... med tekom nastopila kriza se spomni na zadnji klanec pred Premanturo.Če si tistega zmogla,pol bo tud en maratonček mala malica zate! :wink:

Bravo INOT, tak se nekog nakuri na maraton :lol: :cast:
Ak ti pivo ne bu išlo dojde u pomoć :toast: :piti:
Uporabniški avatar
 pegaz
Lila,
če boš šla Ljubljanca tako, kot si šla s kolesom na češnje, sploh ni problema. ;)

Sicer si pa za motivacijo lahko pogledaštole temo, kjer sem se lani dajal s podobno dilemo. Primusov nasvet je še vedno zakon!

Se vidimo na štartu! Letos sicer le na 21, a zato nič manj veselo!

Lep let, Pegaz :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA