Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Pirat
S katerimi športi se še kaj ukvarjate oz. se jim posvečate poleg teka ?
Jaz poleg teka še igram košarko, nogomet in kolesarim... Včasih grem še na fitness, plavati ali na odbojko.
Uporabniški avatar
 Junc
Jaz hodim na Hot iron (skupinska vadba za moč s prostimi utežmi) mislim iti pa še it na Cycling (skupinsko kolesarenje)
 lona
Junce napisal/-a:Jaz hodim na Hot iron (skupinska vadba za moč s prostimi utežmi) mislim iti pa še it na Cycling (skupinsko kolesarenje)

Živ, kam pa hodiš na hot iron? :)
Jst bom začela verjetno novembra decembra-ko je tema in tema za tek prevelika. In, ko se zunaj kakšnih prehudih vaj za moč ne da delat. :cry:
Pozimi je zelo prijeten tek na smučkah-seveda, če je sneg kaj bližje kot v Ratečah. 8)
Pa ostali?

Lp
Uporabniški avatar
 EVicA
Čez topli del leta še hodim v hribe, kolesarim in rolam, pozimi pa so aktualni badminton, smučanje in tek na smučeh.
 ŽULJ
Zadnje čase se redno mučim s plavanjem :?

Je pa odlično za kolena in hrbet, pa še roke ti ne zakrnijo 8)
 Joe
Jaz sem pričel s tekom z rolkami in tekaškimi palicami. Tečem v glavnem v klanec. Na vrhu se preobujem v superge in nato peš ali z joggingom nazaj v dolino.

Super stvar, celo telo "izmučiš".
 Joe
Jaz sem pričel s tekom z rolkami in tekaškimi palicami. Tečem v glavnem v klanec. Na vrhu se preobujem v superge in nato peš ali z joggingom nazaj v dolino.

Super stvar, celo telo "izmučiš".
 Branka
Joe, tudi jaz tečem v hrib, le da z rolerji in s palicami 8) .
Prav tako se na vrhu preobujem in se peš spustim v dolino.
Res super šport :D ( za mučenje :twisted: ).
Problem je le najti kakšno lepo, ne preveč prometno :evil: cesto. Je pa to idealen trening za tek na smučeh. Glede tega tudi jaz komaj čakam zimo :!:

Pri zimskih športih je tako pri meni na prvem mestu tek na smučeh ( skating ), turna smuka, gazenje po svežem, globokem snegu in seveda kidanje snega ( no, to zadnje dvoje ne paše ravno pod šport :oops: … ).

Poleti pa kolo, hribi, plavanje, s tekom pa se ne bi preveč hvalila… :oops:
 legionar
jz se drugače ukvarjam še s karatejem. pa ne tiste hude oblike, ampak je to športni karate. če koga zanima, si naj ogleda stran www.mska.net
je kr fajn, ker je tudi veliko vaj za moč, predvsem sklecev in pa trebušnjakov...
 HanaMB
Poleg teka poleti in kadar sicer vreme omogoča gorsko kolesarim in rolam, pozimi pa hodim na pilates (če bi se to lahko pod šport štelo :D )
 tae
Meni je trenutno tek na 2. mestu. Morda bo sčasoma ratal št. 1. Drugače pa najprej tae-kwon-do. Občasno kolesarim, igram tenis, plavam, telovadim sam za krepitev telesa brez pripomočkov (vaje zdržljivosti, moči, eksplozivnosti), občasno pa joga (čeprav to ni šport)
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
Na prvem mestu gorsko kolesarjenje pozimi in poleti, (med tednom tudi poleti), na drugem mestu cestno kolesarjenje po gorskih prelazih-samo poleti, potem pa nekaj časa nič, potem pa alpsko smučanje (bi se povzpel po lestvici, če bi bil cenejši), smučarski teki, suhi tek (samo med tednom in ko se bliža kakšen maraton, kamor se pomotoma prijavim), body pump (samo od pozne jeseni do zgodnje pomladi, zvečer), dvigovanje pivskih vrčkov (samo po rekreaciji :D )

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA