Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 zappa
Dostop do strani TF-ja je pri meni doma in v sluzbi obupno pocasen. Pravzaprav najpocasnejsi od vseh www strani, kar jih poznam. Vcasih traja tudi minute, da se mi nalozi oz. se prej zgodi "connection timeout".

Ima se kdo ta problem oz. ali je problem pri meni ali pri preobremenjenosti zvez do streznika, kjer se TF nahaja.

Da ne bo pomote, ne kritiziram, samo sprasujem... :)

LP,
Tomaz
Uporabniški avatar
 Darja
Živjo!
Tud pri meni se dogaja, da dostop do TF-ja traja dlje, kot do drugih - v primerjavi z nami se ne vede čisto nič športno. Dejmo mal življenja v tele internetne povezave.
Če pa to ne bo zalegl, bomo pa kakšen počep med čakanjem naredl, al pa mal po stopnicah stekl pa bo!
Nič ne moti velikega duha oziroma, kokr je kdo navajen (bi rekla Lenčka).
LP
Uporabniški avatar
 kustus
lp

no pri meni se občasno pojavijo iste težave.
Uporabniški avatar
 tekačica
Meni se tudi otpira celo večnost. Se mi pa zdi da naslov www.sportosplet.net dela nekoliko hitreje od naslova tekaskiforum.net.

Nevem sicer v čem je težava (možno da je moj računalnik preobremenjen z raznimi drugimi...). :roll:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Ma pri men je na sporto pa se mi zdi da kar počasi odpira. No včasih je pa kar normalno hiter.

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Uporabniški avatar
 tekačica
kustus napisal/-a:LP

Ma pri men je na sporto pa se mi zdi da kar počasi odpira. No včasih je pa kar normalno hiter.

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Ja sej sem mislila, da je počasen na obeh, samo na sporto je za delček sekunde hitrejši :shock: :D.
Npr. Danes je zeloooo počasen.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No si pa zelo dobra da ti tudi delček sekunde zaznaš. Vsa čast na hitrem očesu. Jest ne vidm razlike.
Je na obeh straneh ful počasn.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
 zappa
Okej, hvala vsem za odziv. Ocitno je torej razlog za pocasnost v povezanosti streznik(a), kjer prebiva tale nadvse koristen in zabaven forum.

(zdajle, ob 15:30 v petek popoldne, je hitrejsi kot obicajno)

Lep vikend vsem,
Tomaz

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA