Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 mirko1
v ajdovščini smo končno dobili tekaško stezo-asvaltirano okrog igrišča :D .super.takoj po otvoritvi sem jo preiskusil,in dosegel svetovni rekord za en krog :D :D :D .seveda sem kmalu ugotovil da je to 200 m in ne 400 :shock: .steza naj bi bila dolga 200 m,ker je za olimpijsko zmanjkalo denarja :roll: .
komentar ni potreben :!: .
lp,mirko
Uporabniški avatar
 INOT
Bravo Mirko1.Svetovni rekorder si bil :D .Pa dobro no 5 min.To še imaš posledice od stopnic.Saj veš višina in pomanjkanje kisika :D
Uporabniški avatar
 Nadj@
mirko1 napisal/-a:v ajdovščini smo končno dobili tekaško stezo-seveda sem kmalu ugotovil da je to 200 m in ne 400 .
lp,mirko

CIAO

No na tej progi bi pa še moj cajt dobr zgledu samo nebi smela povedati koliko je krog dolg.

:P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P
Uporabniški avatar
 mirko1
ne ne ni bilo 5 min ampak dobre pol minute :D .in posledice s stopnic so samo pozitivne in spomini tudi.pa majico-tek na štenge,ki ste mi jo podarili, sem danes nosil na državni tekmi v gorskih tekih,in odziv je bil kul.
lp,mirko
Uporabniški avatar
 INOT
mirko1 napisal/-a:ne ne ni bilo 5 min ampak dobre pol minute :D .in posledice s stopnic so samo pozitivne in spomini tudi.pa majico-tek na štenge,ki ste mi jo podarili, sem danes nosil na državni tekmi v gorskih tekih,in odziv je bil kul.
lp,mirko

Taka pohvala pa vedno izredno dobro dene.Res škoda,da jih ni prišlo več.Ampak bliža se zimska varianta...
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No naslednjič se tudi midva udeleživea teka na štenge upam da se tam zberejo tud tapočasni in ne sam uni tahudi in hitri.
Uporabniški avatar
 INOT
kustus napisal/-a:LP

No naslednjič se tudi midva udeleživea teka na štenge upam da se tam zberejo tud tapočasni in ne sam uni tahudi in hitri.

Tudi počasni so bili tam.Ni smisel stopnic kdor pride prvi.Ko boš prvič šel gor boš razumel..
Uporabniški avatar
 lojzeP
INOT napisal/-a:Taka pohvala pa vedno izredno dobro dene.Res škoda,da jih ni prišlo več.

Ko dobimo še drugi ( zasluženo :idea: :?: ) kak primerek, bo reklama še izdatnejša :wink: ( komaj čakam PRESS ) :oops:
Uporabniški avatar
 kustus
INOT napisal/-a:

Tudi počasni so bili tam.Ni smisel stopnic kdor pride prvi.Ko boš prvič šel gor boš razumel..

Nisem mislil samo na to da ste hitri ampak tudi na to da imate veliko več pretečenih KM za sabo , bolj natrenirani in seveda bolj vzdržljivi.
Uporabniški avatar
 Staša
mirko1 napisal/-a:v ajdovščini smo končno dobili tekaško stezo-asvaltirano okrog igrišča :D .super.takoj po otvoritvi sem jo preiskusil,in dosegel svetovni rekord za en krog :D :D :D .seveda sem kmalu ugotovil da je to 200 m in ne 400 :shock: .steza naj bi bila dolga 200 m,ker je za olimpijsko zmanjkalo denarja :roll: .
komentar ni potreben :!: .
lp,mirko

Tudi v Logatcu smo pred nekaj meseci dobili 200 m stadion s tekaško stezo. Kar dolgo je bil gor samo asfalt, pa sem se pozanimala na Ministstrstvu za šolstvo in šport, ki je "izdelek" financiralo, kaj so plačali, in so povedali, da tartan. No, na srečo se je potem vmes tudi pojavil tartan (nimam pojma, kaj so čakali vmes), sicer bi definitivno ukrepala!
V glavnem, če pri vas ne dobite tartana, je delo opravljeno na pol in bi bilo morda bolje, da ga sploh ne bi začeli! Prej je denimo šolska telovadba potekala po travnikiih, zdaj bodo pa otroci po asfaltu nabijali! Karikiram, ampak verjetno ni daleč od resnice! Dolgoročno zagotovo slaba rešitev!

Daj, malce se pozanimaj, če ga nameravajo dati, jaz pa lahko spet povprašam, kaj so na šolstvu plačali (verjetno so dobili sredstva od tam, ker je bil to državni program). Verjamem pa, da je za 400 m zmanjkalo denarja, ampak bolje 200 (kvalitetnih) kot nič. Tako je vsaj več krajev dobilo steze.
Uporabniški avatar
 runner
Staša napisal/-a:No, na srečo se je potem vmes tudi pojavil tartan (nimam pojma, kaj so čakali vmes), sicer bi definitivno ukrepala!

Staša is back!

:-)
Uporabniški avatar
 INOT
kustus napisal/-a:
INOT napisal/-a:

Nisem mislil samo na to da ste hitri ampak tudi na to da imate veliko več pretečenih KM za sabo , bolj natrenirani in seveda bolj vzdržljivi.

Ma teh nekaj kilometrov,ki sem jih do zdaj prelaufal...
Kdo ti je pa rekel,da ti nisi vzdržljiv :evil: Tvoj čas šele pride...
Uporabniški avatar
 kustus
INOT napisal/-a:Kdo ti je pa rekel,da ti nisi vzdržljiv :evil: Tvoj čas šele pride...

LP
V to sploh ne dvomim vendar vseeno spoštujem tiste ki ste starejši po tekaškem stažu in vem kaj pomeni imeti dobro bazo teka.

:P :P :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :cry: :P :P

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA