mirko1 napisal/-a:v ajdovščini smo končno dobili tekaško stezo-asvaltirano okrog igrišča
.super.takoj po otvoritvi sem jo preiskusil,in dosegel svetovni rekord za en krog
.seveda sem kmalu ugotovil da je to 200 m in ne 400
.steza naj bi bila dolga 200 m,ker je za olimpijsko zmanjkalo denarja
.
komentar ni potreben
.
lp,mirko
Tudi v Logatcu smo pred nekaj meseci dobili 200 m stadion s tekaško stezo. Kar dolgo je bil gor samo asfalt, pa sem se pozanimala na Ministstrstvu za šolstvo in šport, ki je "izdelek" financiralo, kaj so plačali, in so povedali, da tartan. No, na srečo se je potem vmes tudi pojavil tartan (nimam pojma, kaj so čakali vmes), sicer bi definitivno ukrepala!
V glavnem, če pri vas ne dobite tartana, je delo opravljeno na pol in bi bilo morda bolje, da ga sploh ne bi začeli! Prej je denimo šolska telovadba potekala po travnikiih, zdaj bodo pa otroci po asfaltu nabijali! Karikiram, ampak verjetno ni daleč od resnice! Dolgoročno zagotovo slaba rešitev!
Daj, malce se pozanimaj, če ga nameravajo dati, jaz pa lahko spet povprašam, kaj so na šolstvu plačali (verjetno so dobili sredstva od tam, ker je bil to državni program). Verjamem pa, da je za 400 m zmanjkalo denarja, ampak bolje 200 (kvalitetnih) kot nič. Tako je vsaj več krajev dobilo steze.